Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi véleményetek erről a szakítós szövegről?

Figyelt kérdés

Egy régi beszélgetésben megtaláltam azt, amit a volt barátnőm írt nekem. Szó szerint idézem:

"Igen Gábor, tényleg simán itt hagylak és örülök is neki.. sajnálom, én mostmár egyre lejjebb kerülök, fáj nekem is, de nem kell elhinned. Talán így jobb is. Szia"

2022. aug. 20. 08:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az előzmény az volt, hogy a legelső vitánkat nagyon a szívére vette, meg én sem kezeltem jól a helyzetet, hülyén viselkedtem.

Volt még egy személyes találkozó miattam, de nem értem el vele semmit, sőt ciki volt. Szinte azonnal rohant ki az expasijához külföldre. Egyébként is csak arra kellettem neki, hogy túllépjen rajta, mert szakítás után jött velem össze.

Amit megtanultam ebből: ha egy nő végleg eldöntöti, hogy egy pasi nem kell neki, akkor onnantól nincs tovább.

Azt viszont nem értem, hogy mit tudtam szeretni benne, mert belsőre abszolút nem illettünk össze, és külsőre sem az esetem. Szóval nem tudom, mi történt. Zavaros egy történet.

2022. aug. 20. 10:52
 12/12 anonim ***** válasza:

csak ezt a "lejjebb kerülök"-öt nem értettem, azért gondoltam drogra.

na mindegy. nem túl extra sztori 🙂

2022. aug. 20. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!