Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdés az, hogy van e itt olyan ember aki egy kapcsolatban gondolkozott a szakításon, mert nem működött a dolog, majd végül úgy döntött hogy nem szakít a párjával és ad mégegy esélyt a kapcsolatnak és végül az lett belőle hogy évekig még együtt voltak vagy még mindig együtt vannak a személlyel. És boldogok voltak vagy még mindig azok.

Lehet egy ilyen kihaló kapcsolatból tartós kapcsolat?

Érdemes úgy együtt lenni valakivel hogy nem teljesen egyezik a jövőképetek?

Remélem érthetően írtam le a kérdésemet.

2022. aug. 18. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy gyerek mese amit te leirsz, es sosinvs ilyen vége. Ébredj fel es ne kinozd magad tovabb, ne veletlenul fogant meg a fejedben a szakítás gondolata. Es ennel csa roszabb lesz...
2022. aug. 18. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem működik, évek múlva sem fog, felesleges évekig reménykedni, elpazarolt idő.
2022. aug. 18. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonlóban. Vártam, hogy a másik érjen be hozzám, de sajnos nem történt meg. Amúgy jól elvoltunk, akkora összhang lett, amit ritkán látni. Sokszor boldogok voltunk, de sokszor azért bennem volt, hogy nem ő az igazi. Mivel ezen nem pörögtem annyit, így mondhatni, hogy összességében boldogok voltunk.
2022. aug. 18. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom számít-e. Én úgy voltam vele, hogy lehet örökké, teljesen benne voltam stb. De volt egy kisebb mélypont. Elgondolkodtam, de csak mint lehetséges kimenetele a problémafelvetésnek. Nem volt szakító szándékom.

Illetve első kapcsolat, szerintem egészen normális, hogy az első problémánál eszébe jut ez valakinek.

Nem volt veszekedés könnyen meg tudtuk beszélni.

2022. aug. 18. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszek ebben, nekem sosem sikerült, meg millió másik embernek sem.

Tudod, hiába cukrozod a sz.. rt, az csak sz.. r marad.

2022. aug. 18. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy, miért nem működik.

Rengeteg dolgon lehet változtatni, kompromisszumokat kötni. Csak akarat kell, hozzá és megfelelő kommunikáció.

Ha laposodik a kapcsolat, azt is fel lehet frissíteni, izgalmassá tenni.

Nagyon sokan a szakítást válasszák, ha valami nem tökéletesen működik, ahelyett, hogy megpróbálnának javítani rajta.

Azt mondják mégsem Ő az igazi. Azt kéne felismerni, hogy olyan hogy igazi nem létezik.

Senki sem lesz olyan, mint akiről titokban álmodozunk.

2022. aug. 18. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a #6 mondja. Munka nélkül minden kapcsolat ellaposodik.

Fontos, hogy a kommunikáció működjön, illetve mindkét fél képes legyen változtatni, ha valami nem működik.

De az, hogy "várok, majd magától megjavul" nagyon nem működő stratégia...

34F

2022. aug. 18. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A remény hal meg utoljára.

Ha van felesleges pár éved ami akár a kukába is mehet akkor áldozd rá.

2022. aug. 18. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek már kényszerkapcsolatok amikor már elkéne, de nem engedik el egymast. Meg ugy altalában az egyik szenved csak, az egyik tesz mindenért, a másik pedig nem, a másik csak rombolja.
2022. aug. 18. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már valaki elgondolkodik azon, hogy szakítani kéne, akkor ott már bibi van.Persze,lehet,hogy aztán helyrejön,vagyis úgy tűnik,hogy működik.Boldogság esetén viszont még gondolatban sem szabadna előjönni a szakításnak.

Ha előjött a gondolat, de mégis évek óta tart a kapcsolat,akkor sajnos általában a megszokás,a félelem az ismeretlentől, a magánytól,esetleg valami komplexus tartja össze. Vagy közös hitel,stb, gazdasági okok.

Amit viszont te írsz,hiánypótló,de kényszerkapcsolat.

2022. aug. 19. 05:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!