Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel egy 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel egy 5 eves kapcsolat veget?

Figyelt kérdés
Uj munka uj elet? Mi az ami segit ilyenkor?
2022. aug. 15. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Idő.
2022. aug. 15. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Az idő önmagában nem oldja meg. Idő+munka, hogy feldolgozd. Látnod kell, hogy miért ért véget. Látnod kell a saját hibáidat és tanulni belőle, többet nem elkövetni. Látnod kell, hogy miért választottad őt és az miért volt rossz döntés és legközelebb máshogy dönteni. Ha ezeket nem teszed meg, akkor olyan lesz mintha megismételnéd a mostanit. Ha megtanulsz valamit azt többet már nem csinálod rosszul. Ez amire hatásod van. A többi az amire nincs.
2022. aug. 15. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy telik az idő egyre kevésbé fog fájni, de valamivel le kell kötnöd magad (munka, hobbi stb) főleg az elején, hogy ne őrülj bele a veszteségre
2022. aug. 15. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
3 eves kapcsolatom ert veget 2 hete. Az elso heten a halalom kivantam. Nem ettem, nem csinaltam semmit, bogtem csak. Most mar jobb :) az ido hidd el megoldja!
2022. aug. 16. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Csajozol

2. Kigyúrod magad

3. Elmész katonának vagy papnak

4. Gőzerővel építed a karriered

Egy férfi számára csak ezek a kiutak léteznek.

2022. aug. 16. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:
5ös hát ez elég gáz :D
2022. aug. 17. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:

"5ös hát ez elég gáz"

akkor szenvedj, sírj, vergődj gyakorin :D

2022. aug. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!