Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl egy szakításon, ha mindketten szeretjük egymást, de bizonyos körülmények miatt nem lehetünk együtt? 31/N
Soha nem voltam még ilyen helyzetben, ez a pokol egyik bugyra.
Szeretjük egymást, de mégis el kell engednem. De így hogyan?
Ha véget ér egy kapcsolat és az emberrel szakítanak, akkor legalább tudja, hogy a másik fél már nem érez iránta semmit. De ha nem múlt el, borzasztóan szeretjük egymást és úgy kell elengednem? Úgy érzem képtelen vagyok rá, pedig muszáj lesz.
Nem tudom, hogyan lehet ezt feldolgozni, kérlek segítsetek, mert már az őrület határán állok.
A legnagyobb szerelemben vagyunk és most kell végetérjen. El fog múlni így valaha ez az érzés? Úgy érzem, örökre szeretni fogom és ezt soha nem fogom kiheverni.
Mi az ok?
:D Azonkívül, hogy nettó hülyít.
Mindketten házasok voltunk, mikor megismerkedtünk. Nem vagyok rá büszke. Ezt az ember nem rúgja fel egykönnyen, érzések ide vagy oda, viszont ez így nem mehetett tovább, döntenünk kellett.
Iszonyú nehéz volt a vége, de egymást választottuk, mindketten elváltunk és azóta együtt vagyunk.
Gyerek itt is van a párom részéről, ezért is volt borzasztó nehéz neki a döntés, semmi másért. Férfi létére jobban ragaszkodik a gyerekéhez, mint sok más férfi (ami becsülendő), nem hétvégi apuka típus, többet is van nálunk a gyerek.
Szóval megléptük és azóta a gyerekkel is egyre jobb haverok vagyunk, igazából első pillanattól fogva nem volt vele gond egy pillanatig sem, probléma nélkül alkalmazkodott a helyzethez, jobban szeret nálunk lenni, mint az anyjánál.
Alakulhatott volna ez sokkal-sokkal nehezebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!