Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Utálom ezt az érzést.
Szakítottak velem kb 2 hete. Napközben tök jól vagyok,egyre ritkábban gondolok rá. Nem akarok visszamenni hozzá, még ha akarná se. Szinte teljesen semleges napközben az érzésem. Viszont amikor felkelek alvásból félálomban vagyok, nagyon erősen érzem, hogy hiányzik, kb sírnék. Az álmaimban is ő szerepel. Ha meglátom élőben, akkor újra el fog ez az érzés. Nagyon romboló, utálom. Nem is akarok vele lenni, de mégis ezt érzem.
Nektek volt ilyen? Mikor fog elmúlni? Mit csináljak ellene?
9-es vagyok
Egyébként annyit csinálok, ami hátha gyorsít a dolgokon, hogy:
-Nem nézegetem a facebook profilját
-Nem olvasom vissza a messenger beszélgetéseinket
-Meg kipucoltam a telefonomból mindent ami hozzá köthető
De még így kb 2 hét után is rosszak a reggelek, pedig már voltam egy hosszú hétvégés nyaraláson is. Te is tedd amit eddig, örökké nem lehetünk a padlón. Engem is idegesít, hogy vajon mikor ürül ki belőlem a dolog. Ha gondolod írj privit, beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!