Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljem el magamban ezt az érzést? Utálom!
Beleszerettem egy görénybe. Egy egoista nőcsábàszba,akit csak az érdekel kit tud megkettyinteni. Gyűjti a trófeájit és közben teszi a szépet.
Abszolút nem jó pasi,és bárkire rányomul. Játsza a nagymenőt, meg jó a dumája,de belül egy nulla.
Én mégis beleszerettem. Megettem a hülye dumàját. Viszont csúnyàn összekaptam vele,azt híresztelte,hogy ki fog próbálni.
Gúnyolom,szidom és az őt utálókkal beszélem ki,és mégis akármekkora harag van bennem,2 szóval levehetne a lábamról.
Ki akarom írtani ezt az érzést! Hogyan?
Majd kinövöd.
Viszont oktató jelleggel elmesélhetnéd az itteni lúzereknek, hogy egy abszolúte nem jó pasi milyen dumákkal tudott így levenni a lábadról (+ más nőket is :D).
Hagyd magad,előbb szabadulsz!
Egy rossz szex még idejében elveszi tőle az összes kedvedet😉
Mondjuk ne találkozz vele....? Ha mondjuk munkahelyen muszáj, akkor szorítkozz a kötelező munkaügyekre, aztán hagyd ott.
Nem kötelező senkivel se jópofizni, meg a társaságában lenni. Ha pedig ignoráltad, akkor idővel úgyis elmúlik.
- tiltás mindenhonnan
- nem foglalkozni vele
- nem találkozni az őt utálókkal
- ha társaságban szóbakerül, témára nem reagálni
- nem gondolni rá
Nahát nahát!...😬
Hiába figyelmeztettek és írták itt neked hogy ne áruld el az érzéseid neki és hogy ne dőlj be a kamuzásáinak...
Nem fogadtad meg a tanácsokat és most jössz ide kibírni kérdést róla és sírni ríni... Edd meg amit főztél!😬🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!