Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Utálom ezt az érzést.
Figyelt kérdés
Szakítottak velem kb 2 hete. Napközben tök jól vagyok,egyre ritkábban gondolok rá. Nem akarok visszamenni hozzá, még ha akarná se. Szinte teljesen semleges napközben az érzésem. Viszont amikor felkelek alvásból félálomban vagyok, nagyon erősen érzem, hogy hiányzik, kb sírnék. Az álmaimban is ő szerepel. Ha meglátom élőben, akkor újra el fog ez az érzés. Nagyon romboló, utálom. Nem is akarok vele lenni, de mégis ezt érzem.
Nektek volt ilyen? Mikor fog elmúlni? Mit csináljak ellene?
Persze volt, sajnos sokat nem tudsz csinálni ellene, és nem is napról napra lesz jobb, de egyszer csak jobb lesz. Amikor egyszer azt veszed észre, hogy ma eszedbe sem jutott és akkor rájössz, hogy eltudod felejteni. Próbáld meg lefoglalni magad valamivel.
2022. aug. 10. 17:54
2/12 A kérdező kommentje:
Lefoglalom magam, mindig csinálok valamit. Túlléptem már ilyen szinten rajta, de mégsem.
2022. aug. 10. 17:55
3/12 anonim válasza:
Az esték ilyenek... Hidd el, ez az érzés is lassan elmúlik, de addig nincs mit tenni. Azt javaslom, hogy álmosan, fáradtan feküdj le, és akkor kevesebb időt fogsz gyötrődéssel tölteni.
2022. aug. 10. 18:03
4/12 anonim válasza:
2 hét alatt nem szokott az ember túllendülni a szakításon, legalábbis aki valóban szerette a másikat, és vannak érzései. Az idő mindent megold, türelem.
2022. aug. 10. 18:06
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Fáradtan fekszem le, az ébredés a legszarabb. Kb pánikolok.
Nem voltunk sokáig együtt, de a jó emlékek visszatartanak.
2022. aug. 10. 18:09
6/12 anonim válasza:
Nekem a fokozatosság segít.
Azaz szakítasok után
még beszélunk minden exemmel, még az ujabb felmerulő félelmek kérdések is meg vannak beszélve, vagy az elindulás az eletben bármi.
Nem több órás csevejek, de valamennyi kontakt. Ami szép lassan elkopik.
Nekem a sokkszerű tiltas törléses szakítasok a halálom csak amikor mintha meghalt volna a másik, azok a szakítások okoznak csak ilyen kínokat.
2022. aug. 10. 22:05
7/12 A kérdező kommentje:
Direkt nem beszélek vele, így döntöttem. Átbaszott, csak így tudom elengedni, hiába vannak ott mélyen a jó emlékek. Talán többet nem is beszélek vele.
2022. aug. 10. 22:37
8/12 anonim válasza:
Mennyi ideig voltatok egyutt?
2022. aug. 11. 17:09
9/12 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is. Nem jártam sokáig a nővel, kb 2 hete lett vége. Nappaltól fekvésig tűrhetően elvagyok (de azért gondolok rá), de amikor reggel felébredek, akkor nagyon érzem, hogy hiányzik, teljesen a padlón vagyok. Az a legrosszabb, amikor azt álmodom, hogy szexelünk, akkor az ébredés felér egy fél depresszióval. Az volt a legrosszabb, amikor nem találkoztunk egy bő hete, majd utána még egyszer kellett, mert vissza kellett adnunk egymás cuccait, amik ott maradtak. Másznék ki a gödörből, erre most visszaestem mert találkoztunk...
2022. aug. 13. 09:40
10/12 A kérdező kommentje:
Szinte ugyanez. Már szándékosan nem beszélek vele, de ha mégis kell vagy látom, akkor a felkelés pánikkal kezdődik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!