Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítottatok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítottatok, miért kellett, és vajon mi volt az a jel ismerkedés elején, amiből rájöhettetek volna hogy az illető nem megfelelő?

Figyelt kérdés
Példa: szakítottatok mert minden pénzt elszórt a másik, és rájöhettetek volna már az elején, mert rengeteget költött, csak efölött elsiklottatok.

2022. aug. 10. 15:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem akart szakítani. Untam hogy hazudozik apró dolgokban, nem éreztem azt hogy tisztel, vagy hogy kiállna értem. Untam hogy direktbe megbánt, önbizalmat rombol nekem. Ahogy azt is ha témába hoztam a szakítást sokszor egy ideig ideges volt, aztán elkezdett úgy viselkedni mintha mi sem történt volna.

Jól össze is kellet verekednünk hogy felfogja komolyan gondoltam hogy lehet otthon marokmarcsizni. Mellettem sz*x van. Ha reggel rájön engem keltsen, ne rántson rá, nem fogta fel. Ahogy azt sem hogy le kellett volna állni a p*rnó nézéssel mert merevedési problémát okozott nála, mindig kellett plusz inger sz*x előtt…. Illetve jó sok alkohol hogy bírja is… undorodtam már az egésztől. Annyi előjele volt ha társaságba mentünk és valakikkel összevesztem/tünk.. ő nem csinált semmit.. illetve az is amikor arra keltem fel először hogy magával van elfoglalva úgy hogy ott fekszem mellette! Illetve az is hogy utánafordult egy másik lánynak… mert exét ezek nem zavarták.😂

Ja és ha komolyabb téma van és agresszívan reagál bármire!! Fuss.

2022. aug. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!