Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakitani akar mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakitani akar mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta együtt vagyunk, sokminden történt már velünk néha én is azt gondolom jobb lenne úgy de mégsem tudom elengedni..

Most ő az aki azt mondja hogy jobb lenne nekünk úgy, de közben nagyon szeretjük egymást és ragaszkodunk is egymáshoz

Mit tehetnék?

Volt már valaki így?

2022. aug. 8. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el.
2022. aug. 8. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
2022. aug. 8. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítani akar, akkor most inkább te ragaszkodsz és szereted. Nem lehet, hogy azért mondja ezt, mert nem akarod megérteni, hogy ő szakítani akar?
2022. aug. 8. 12:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem megy elengedni azt érzem

Csak már sok rossz történt velünk néha tényleg könnyebb lenne de nem tudom..

Nem azért mondja

Amit érez mindig elmondja tiszta szivéből

2022. aug. 8. 12:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"jobb lenne nekünk úgy, de közben nagyon szeretjük egymást és ragaszkodunk is egymáshoz"

Nem úgy tűnik, mintha ő is annyira ragaszkodna hozzád, mint te hozzá.

Mivel indokolta meg ezt? Mi történt? Volt nagyobb konfliktus? Mi vezethetett erre? Mert ebből sok nem derül ki.

Így igazából csak tippelgetni lehet, ha szeretne és ragaszkodna hozzád akkor nem akarna külön lenni, ha pedig ilyennel jön, hogy neki szünetre van szűksége akkor valószínűleg azért, hogy szabadon megcsalhasson vagy csak azért, mert fél kimondani a kapcsolat végét.

2022. aug. 8. 12:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szakításkor időnként nehezen megy az elengedés, az tény. De attól még ez nem így működik, hogy nem engeded szakítani, mert neked nem megy.

Egy kapcsolatot ketten kell akarni. Ő nem akarja.

Talán inkább a méltóságodhoz kéne így ragaszkodni.

2022. aug. 8. 12:17
 7/14 A kérdező kommentje:

Sokszor hibáztam már a kapcsolatunkban kisebb apró dolgokban, próbálok ezen változtatni.

Most legutóbb abból indult ez, hogy ittvagyunk szüleim házában egyedül szülők költöztek. Az én szobám kicsi és zsúfolt volt

Hirtelen gondolatból támadt hogy pakoljak át a nagyszobába és neki ez nem tetszett hogy nem szoltam.

En azt gondoltam majd o is orul neki mert tagasabb huvosebb szoba (utalja a meleget)

Megertem reszben igaza van, belatom.

Nem akartam semmi rosszat ezzel..

2022. aug. 8. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
☝️Neki nincs méltósága, és nem is lesz.
2022. aug. 8. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolat KÉT ember közös elhatározásából alakul ki. Ha már az egyik ki akar lépni a kapcsolatból, akkor a másik egyedül nem sok mindent tehet.

Lehet dolgozni KÖZÖSEN a kapcsolaton, de ahhoz is két ember kell. Ha csak az egyik akarja "megjavítani" az sem elég semmihez sem.

Ha ezt átbeszéltétek töviről-hegyire és nem megy közösen tovább, akkor jobb ha tényleg elengeded. Ki akarna úgy együtt lenni valakivel, hogy a másikon látszik, hogy boldogtalan?

2022. aug. 8. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

És emiatt szakítani akar, mert átpakoltad a cuccokat egy nagyobb szobába? 😂😂

Dobd ki, vagy egy érzelmi terrorista, vagy beteg.

2022. aug. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!