Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakitani akar mit tegyek?
Nagyon régóta együtt vagyunk, sokminden történt már velünk néha én is azt gondolom jobb lenne úgy de mégsem tudom elengedni..
Most ő az aki azt mondja hogy jobb lenne nekünk úgy, de közben nagyon szeretjük egymást és ragaszkodunk is egymáshoz
Mit tehetnék?
Volt már valaki így?
Nem megy elengedni azt érzem
Csak már sok rossz történt velünk néha tényleg könnyebb lenne de nem tudom..
Nem azért mondja
Amit érez mindig elmondja tiszta szivéből
"jobb lenne nekünk úgy, de közben nagyon szeretjük egymást és ragaszkodunk is egymáshoz"
Nem úgy tűnik, mintha ő is annyira ragaszkodna hozzád, mint te hozzá.
Mivel indokolta meg ezt? Mi történt? Volt nagyobb konfliktus? Mi vezethetett erre? Mert ebből sok nem derül ki.
Így igazából csak tippelgetni lehet, ha szeretne és ragaszkodna hozzád akkor nem akarna külön lenni, ha pedig ilyennel jön, hogy neki szünetre van szűksége akkor valószínűleg azért, hogy szabadon megcsalhasson vagy csak azért, mert fél kimondani a kapcsolat végét.
Nézd, szakításkor időnként nehezen megy az elengedés, az tény. De attól még ez nem így működik, hogy nem engeded szakítani, mert neked nem megy.
Egy kapcsolatot ketten kell akarni. Ő nem akarja.
Talán inkább a méltóságodhoz kéne így ragaszkodni.
Sokszor hibáztam már a kapcsolatunkban kisebb apró dolgokban, próbálok ezen változtatni.
Most legutóbb abból indult ez, hogy ittvagyunk szüleim házában egyedül szülők költöztek. Az én szobám kicsi és zsúfolt volt
Hirtelen gondolatból támadt hogy pakoljak át a nagyszobába és neki ez nem tetszett hogy nem szoltam.
En azt gondoltam majd o is orul neki mert tagasabb huvosebb szoba (utalja a meleget)
Megertem reszben igaza van, belatom.
Nem akartam semmi rosszat ezzel..
Egy párkapcsolat KÉT ember közös elhatározásából alakul ki. Ha már az egyik ki akar lépni a kapcsolatból, akkor a másik egyedül nem sok mindent tehet.
Lehet dolgozni KÖZÖSEN a kapcsolaton, de ahhoz is két ember kell. Ha csak az egyik akarja "megjavítani" az sem elég semmihez sem.
Ha ezt átbeszéltétek töviről-hegyire és nem megy közösen tovább, akkor jobb ha tényleg elengeded. Ki akarna úgy együtt lenni valakivel, hogy a másikon látszik, hogy boldogtalan?
És emiatt szakítani akar, mert átpakoltad a cuccokat egy nagyobb szobába? 😂😂
Dobd ki, vagy egy érzelmi terrorista, vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!