Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem elvette a baratnojet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem elvette a baratnojet ket ev utan… gratulaltam neki smsben amire nem is reagalt?

Figyelt kérdés
Engem 7 ev utan nem vett el🤣 nem mondom h most nem nehez, es nem panikolok engem sosem vesz el senki
2022. aug. 5. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát ne haragudj, de miért kell ezt csinálni? A ti kapcsolatotok nem jött össze, téged nem akart elvenni, a másik lánnyal jól kijön és megtalálta azt, akit keresett ezért vette el. Az én férjem engem is elvett 1,5 év után, pedig az előző kapcsolata 8 éves volt és esze ágában nem volt feleségül venni azt a nőt. Ott is kiakadt az ex, de ez a ti saját szegénységi bizonyítványotok amúgy.
2022. aug. 6. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Sms ben gratulálni es ugy hogy közöd sincs hozzá?

Ez gáz.

Ha lejáratod magad legalább tetted volna méltosággal hogy legalabb felhivod. De ez?

Szerintem csak megerősítetted jobabn, hogy de jo, hogy csak ex vagy

2022. aug. 6. 00:40
 13/19 anonim ***** válasza:
6%

11, ja ,aztán majd pár év múlva elválnak egy bölcsődés kisgyerekkel, annyira csodás lehet az új lány a kérdezőhöz képest :))) 75 %-os válási arány mellett több esély van arra, h elválnak, mint arra, hogy együtt maradnak. A kérdésben nem volt semmi rosszindulat, de a válaszod eléggé annak tűnik... Amúgy ne haragudj, de soha senki nem bizonyitotta még be, hogy egy új kapcsolat minden esetben jobb, mint a régi (sokan vissza is vágynak egy exükhöz...), pusztán kimerült, kifulladt az előző és aki olyan tipus, az mással lép tovább, más meg szingli marad vagy a meglévő kapcsolatot akarja minden áron megjavitani...

Csak nehogy te is ex legyél egyszer, mert az újban találja meg, akit kereset..

2022. aug. 6. 02:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy teljesen természetes szerintem, hogy fáj valakinek, hogy ennyi évet beleölt egy kapcsoaltba, aztán mással boldogul a volt párjuk. Miért szegénységi bizonyitvány ez ?
2022. aug. 6. 02:52
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
11, megkérdezhetem, hogy nekem milyen különleges adottságaid, tulajdonságaid vannak, amik miatt ennyire eltörpül melletted a párod exe ?
2022. aug. 6. 02:57
 16/19 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunk erzelmes es viharis volt! 5 honap utan elvett kulfoldon csak nem honositottuk soha. Ez a lany olyan mint egy hal, ezert vette el, elmondta vilagosan hogy a Bea egy k… szót nem szol azt csinalok amit akarok. Na en nem ilyen voltam..! Es persze jol esett volna ha elvesz itthon a szuleim elott nem tesz meg dolgokat stb , de megtett , es anno ezert el is hagytam amit nem banok. Orulok ha olyan szerelmes lett h nem is valaszol egy uzenetre de sztem csak nincs itthon , jovoheten felhiv es kidumaljuk 😂 szoval remelem a rossz indulatu kommented utan a te palid is jokat beszelget az exevel megha neha de akkor is!😄
2022. aug. 6. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

Már bocsi, de mire ez a fennhang éppen tőled? Két éve van mással, de neki sms-getsz, ez így nincs meg? Miért kell foglalt férfiaknak sms-ket küldeni?

Es ha benne vagy ebbe a dologba még ennyi év után, hogy várod, hogy mással legyél boldog?

2022. aug. 6. 08:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekelne az exem vergődése, pláne két év után :D
2022. aug. 7. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
63%
Te éppolyan beképzelt, semmi gerinctelen p. vagy, mint a csaj, akivel az exem megcsalt anno ;)
2022. aug. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!