Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Éreztétek már azt, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy azért akartok valakivel szakítani, mert úgy érzitek nem éltetek eleget?

Figyelt kérdés
Most itt nem az olyanoktól várok kommentet akik 16 évesen megtalálták az életük szerelmét és nekik ez így jó.. mert rendben az te vagy, de valaki szeretné kiélni magát ameddig lehet. Igazából 4 éve vagyok együtt a párommal, nagyon nem tudok róla rosszat mondani, igazából kicsit belesüppedtünk már 1-1,5 éve a szürke hétköznapokba és egyre többször éreztem azt mostanában, hogy élnem kellene még.. 24 vagyok, nem tudom elképzelni azt, hogy nekem innentől már csak annyi az életem, hogy házasság, gyerek, meló… Volt már ilyen veletek? Megléptétek végül a szakítást? És megbántátok? Köszönöm annak aki normális, nem lehurrogó választ ír!
2022. aug. 2. 00:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne mindkét jót Meg élni ha azzal az emberrel vagy akit szeretsz. Persze az évek telnek, nem jönnek vissza a huszon éves dolgok, bulik stb...

Kérdezőnek pedig a válaszom, 2.5 év után után az esküvő előtt vissza léptem, ekkor 18-19 voltam s mind azt mondták ne siessem el, éljek még stb... Végülis nem voltam már szerelmes így szakítottam. Éltem, s 10 évre rá mikor eljött az ideje bekötöttem a fejem. Amit még kihagytam élmények azt pótolom a párommal most... Ez van, gyerek nincsen úgy sem

2023. aug. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!