Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy valakivel annyira iszonyú rossz volt randizni, hogy legszívesebben kimenekültél volna a világból?
Amikor a puszta látványa, jelenléte, zavaros beszéde annyira visszataszító volt számodra, hogy úgy érezted azonnal véget kell vetned a randinak?
Mit csináltál ilyen esetben? Nálad mi váltotta ki ezt az ellenszenves, menekülő érzést?
Kiderult h a pasi 210magas es 220kg es ha nem nyilvanos helyen lettunk volna rammaszott volna mint egy csiga
Kb 10 perc utan azt mondtam eleg es haza mentem. (azert annyi mert meg megittam a sajat magam rendelte kv-t)
Volt, kettő eset is.
Az egyik: nagyon tetszett a srác, meg is beszéltünk randit, amire hozta magával a mozgássérült haverját. Mint kiderült, valójában neki keresett csajt... Csalódott voltam, jól át lettem ejtve a palánkon, nem is értem, mit képzeltek.
A másik: egy srác, aki ápolatlan volt nagyon. Büdös, fogatlan, ráadásul nagyon hebehurgya volt, olyan kis esetlen. Viszont nagyon kedves volt, egy fagyit azért megettem vele, de ragaszkodtam a külön fizetéshez. Annyira az orromban maradt a szaga, hogy csak másnap reggel ment ki. Borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!