Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy akár egy év után mentél vissza az exszedhez, vagy épp te fogadtad vissza?
Nálam ex, az ex. Minden szempontból.Soha senkivel nem kezdtem újra és nem is kezdeném.
Nyögvenyelős és muszáj hatása van. És akiket ismerek magam körül, azok is kudarcosan kezdték újra,mert rosszabb lett a viszony és ismét szakítás lett belőle.
Olyan volt, hogy 2 évig játszadoztunk egymással, pontosabban ő tért vissza kis időkre. Sosem kapcsolatként fogadtam vissza, csak huzamosabb ideig beszéltünk. Amikor azt éreztem, vele akarok lenni újra, eltűnt. Pedig olyanokat mondott, hogy élete szerelme vagyok… szerettem, így mindig reménykedtem. De óriási tanulság volt! Soha nem szabad ilyet hagyni!
Az ex az ex, nem véletlenül lett vége.
Nekem nem,de egy 40es kollégám igen.
9évig volt egy másik csajjal. Nagyon nehéz természet volt. Végül elküldte a csajt. Rá pár héttel belefutott a fiatalkori szerelmébe és bár a csajnak is volt egy 4éves kislánya azért még randiztak. Ennek 3éve, azóta van 2közös gyerekük is és élnek mint hal a vízben így 5en🙂
En igen. Nem egy kapcsolatomba mentem már vissza addig, es annyiszor, mig le tudok válni végrevalahára érzelmileg.
Es kapcsolatokat is ha konkretan látom már hogy nincs ertelme, mégis húzom még pár évig ez miatt.
Nem tudom miért vagyok ilyen nehezen leválós jellem.
Még ma is érett felnőtten is ezt játszom.
Szakitok visszamegyek megint szakitok megint visszamegyek aztán végre egyszer tényleg megszabadulok már.
* az ido nem stimmel. Nem 1 év utan. Inkabb hetek honapok kerdese.
Ha valaki nelkul kibirtam 1 évig akkor hulye is lennék már visszamenni mert akkor már erzelmileg tiszta vagyok szexialisan sem kívánom már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!