Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinaljak ha megallas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha megallas nelkul sirok?

Figyelt kérdés

Szakitottunk, eleg friss. De azota szinte egy falat nem megy le a torkomon, nem tudok aludni, csak folyamatosan folyik a konnyem.

Mar a munkara se tudok odafigyelni.

2022. júl. 25. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Semmit, majd elmulik magatal idovel hetek, hónapok kinek mennyi. Az segít ha kibeszeled magadbol par embernek, ismerosnek idegennek aki eppen szembe jon, ergo konnyitesz magadon. Es probalsz elvontkoztani közben barmennyire is nehez, valami hobbyval tarsasaggal sporttal addig se kattogsz. En is igy voltam fel evig kb aztan negyed évig meg neha neha elojott de mist 1 ev utan mar normalisna monddhato szinten vagyok. En eleg labalis vagyok erzelmek teren es erzekeny is ezert volt ennyi ido. De tuleltem nagy nehezen egyedul, szóval neked is sikerulni fog kitartás.
2022. júl. 25. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Igyál sok folyadékot, ugyanis sok sót is vesztesz. ÉS persze ilyenkor még hamarabb kiszáradsz a meleg miatt, ha lehet napi másfél 2 litert vigyél be.
2022. júl. 25. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez ilyen, a sírás jó, legalább levezeted a feszültséget.

A szeretteiddel, barátokkal beszéld ki, csinálj programokat, foglald el magad, pár hét után enyhülni fog a fájdalom.

2022. júl. 25. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen esetekben engem az exeim vigasztalgatnak.

Hál ég emberből vannak, és van bennük emberség is.

Masok meg szeretnék ha visszamennék ők azért vigasztalnak. En meg a visszacsábito manipuláciojukat vigasznak veszem de nem csabulok vissza.

Volt amelyik nehezen is bírta hogy csak cyberkapcsolatom már, és nem több.

Ha nem akarok az exekhez forsulni segitségért hanem próbálom egyedul feldolgozni, akkor az ugy nem megy.

2022. júl. 25. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Folyt Szoval segítenek feldolgozni leválni azok az exeim akikkel le van beszelve hogy nem békülünk ki, de utolag sem hagynak magamban szenvedni. Nekik is jolesik hogy még "vagyok".
2022. júl. 25. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

azért egész nap sírni nem normális, beszélj valakivel

ja és ennek a fele az hiszti

2022. júl. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!