Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megváltozhat egy ilyen után??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy ilyen után??

Figyelt kérdés

A volt párommal közel 1 évet voltunk együtt. Amikor megismertem láttam hogy jött ki az előző kapcsolatából. Volt hogy oda vissza megcsalták ő is, őt is, de én hittem benne és gondoltam szeretem majd úgy hogy ez a hajlam nem jön ki rajta. Szárnyaltunk de az utolsó egy hónapban elkezdett kavarni valakivel és végül ki akart lépni és elment vele.

1 hét után összeköltöztek most 2 hónapja vannak együtt de ebbe a 2 hónapban folyamatosan hívott telefonon volt hogy találkoztunk persze titokban mert a srácnak megígérte hogy nem beszél velem de kiderült szakítottak de visszakönyörögte magát a pasihoz most azt mondta már nem akar tőlem semmit nem érsekli nem keres és letilt mindenhonnan és nem értem akkor eddig ez mi volt. Azt mondta hiányzok és jól éreztük magunkat meg hogy milyen jó volt... most újra együtt vannak és büszke hogy rózsát kap kiteszi facera mindenhova miközbem 2hónapig végig hazudott a saját barátjának arról hogy velem beszél meg találkozik és ez az egész annyira álszent hogy most már akkor szereti, megbecsüli??? Ha az első időben nem akkor késöbb hogy ?? Viszont én nagyon szeretem nekem ő volt a mindenem és ezt tudja és nagyon nehéz azt elfogadni hogy nincs és nem tudom hogyan lehetne jobb hogyan tudnék tovább lépni ha a világon a legjobban szerettem és mindent megtettem

2022. júl. 24. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fog, jobb, ha elengeded.
2022. júl. 24. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem
2022. júl. 24. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint a mostani barátjára értem hogy 2 hónapig hazudozott neki most 2 napig voltak külön visszafogadta a srác úgy hogy kiderült hogy velem folyamatosan beszélt de létezik hogy egyik pillanatról a másikra ő csak el kezdi szeretni a jelenlegit meg játsza a minta barátnőt???
2022. júl. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!