Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Volt egy rövid kapcsolatom egy sráccal. Tinderen ismerkedtünk meg, de egyből annyira tökéletes volt minden. Az első hónapot végig szexeltük, nevettünk, jól éreztük magunkat, bolondoztunk, minden csodálatos volt. Itt utána volt egy veszekedésünk, akkor már elbizonytalanodtam, hogy milyen ember is ő, de megbeszéltük. Nagyon hamar egymásba szerettünk és már 1,5 hónap után mondtuk egymásnak hogy szeretlek. Érezhetően tényleg így volt, az más kérdés hogy milyen mélységű volt ez az érzés.

Együtt voltunk max 3 hónapot, az utolsó 1,5 már elég semmitmondó volt. Mondtam neki hogy szerintem mely dolgok nem vezetnek jó irányba, csináljuk valamit ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnénk.. Az utolsó 4 hétben összesen 3x találkoztunk csak. Próbáltuk megbeszélni messengeren, hamár egyszer nem ért rám többet, de igazából nem is kűzdött értem egy pillanatig sem, mondta hogy döntsem el én, mert ő úgy érzi nincs erre már ráhatása.

Azóta nem találkoztunk. Messengeren szakítottunk.

Nekem ő a mindenkori crushom külsőleg is. Mindig álmom volt egy olyan típusú férfi mint ő, de nem passzolunk. Nagyon nehezen tudom ezt megemészteni.. A képeket nézegetem róla, amiket még akkor csináltunk mikor együtt voltunk. Nagyon tetszik, nem tudom kiverni a fejemből.

Mikor lesz jobb? Mitől lenne jobb? :( Hiányzik de tudom hogy úgysem működne

2022. júl. 23. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Sajnálom. Hasonlót élek át én is, de a tanulság az, hogyha ennyire nem akart, akkor tényleg nem neked való/nem ezt érdemled.
2022. júl. 24. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:

"volt egy veszekedésünk, akkor már elbizonytalanodtam, hogy milyen ember is ő, de megbeszéltük. Mondtam neki hogy szerintem mely dolgok nem vezetnek jó irányba, csináljuk valamit ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnénk.."

Ebben ennyi volt. Örülj, hogy volt az, ami szép volt, jó volt.

2022. júl. 30. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!