Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Volt egy rövid kapcsolatom egy sráccal. Tinderen ismerkedtünk meg, de egyből annyira tökéletes volt minden. Az első hónapot végig szexeltük, nevettünk, jól éreztük magunkat, bolondoztunk, minden csodálatos volt. Itt utána volt egy veszekedésünk, akkor már elbizonytalanodtam, hogy milyen ember is ő, de megbeszéltük. Nagyon hamar egymásba szerettünk és már 1,5 hónap után mondtuk egymásnak hogy szeretlek. Érezhetően tényleg így volt, az más kérdés hogy milyen mélységű volt ez az érzés.

Együtt voltunk max 3 hónapot, az utolsó 1,5 már elég semmitmondó volt. Mondtam neki hogy szerintem mely dolgok nem vezetnek jó irányba, csináljuk valamit ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnénk.. Az utolsó 4 hétben összesen 3x találkoztunk csak. Próbáltuk megbeszélni messengeren, hamár egyszer nem ért rám többet, de igazából nem is kűzdött értem egy pillanatig sem, mondta hogy döntsem el én, mert ő úgy érzi nincs erre már ráhatása.

Azóta nem találkoztunk. Messengeren szakítottunk.

Nekem ő a mindenkori crushom külsőleg is. Mindig álmom volt egy olyan típusú férfi mint ő, de nem passzolunk. Nagyon nehezen tudom ezt megemészteni.. A képeket nézegetem róla, amiket még akkor csináltunk mikor együtt voltunk. Nagyon tetszik, nem tudom kiverni a fejemből.

Mikor lesz jobb? Mitől lenne jobb? :( Hiányzik de tudom hogy úgysem működne

2022. júl. 23. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Amikor majd egy helyes pasi nyomul rád vagy rajong és imád. Helybol el fog mulni.
2022. júl. 23. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Vagy holnap, vagy 1 év múlva, vagy az lesz a sírodra írva, hogy egy fiú miatt b**asztam el az egész életemet.
2022. júl. 23. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg magadtól gondolatban, a személyiségén mi tetszik!
2022. júl. 23. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nahát , első ilyen szakitó kérdés
2022. júl. 23. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked csak a fejedben kreált tulajdonságai tetszenek. Egy ideál amit elképzeltél, hogy milyen lehet vele egy kapcsolat és azt próbálod rá felruházni, miközben valószínű semmi köze a képzeletednek. Ezt el kell fogadni.
2022. júl. 23. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Szexre jó voltál neki, de ennyi. Szomorú látni, hogy a környezetemben már kb. minden 4. csaj ilyen srác után sír.
2022. júl. 23. 14:40
 7/12 anonim ***** válasza:
3%
Te aztán nagyon értelmes lehetsz 😂
2022. júl. 23. 15:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Mert?
2022. júl. 23. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Érthető amit érzel tetszik, jó volt az intimitás, de a baj a srác hozzáállásával van baj. Neki jó volt a szexmaraton hogy bolondoztatok olyan igazi lehetett és addig csinálta amíg új volt neki rá unt és lépett. Ő nem alkalmas kapcsolatra sem hosszúra sem rövidre te pedig tepernél. A külső csak egy dolog válassz olyat aki rajong érted aki szeret akivel megy magától minden.

Gyászold meg sírd ki magad jobb akkor lesz ha abbahagyod az önsajnálatot , hogy jajj miért történt ez közös képek stvb ez mind csak hátráltat. Akkor lesz jobb ha elfogadod a helyzetet hogy ő nem szeretne tőled semmit te mindent megtettél és ez számít. Nehéz de próbáld nem követni a közösségi médian ne keresd ne gondolj rá lépj tovább mert nem jó fogadd el hogy nem működött mással fog.

2022. júl. 23. 23:56
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
#7 vagyok, azért mett mondod jó gyorsan kimondtátok hogy szeretitek egymást, 1.5 hónap után. 3 hónapig voltatok együtt ahol az utolsó 1.5 az semmitmondó volt. Szóval amint kimondtárok, az egész leépült onnantól 😅 Az aztán tényleg szeretet.
2022. júl. 24. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!