Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme küzdeni részemről ezért a kapcsolatért?
Figyelt kérdés
4 hónapos kapcsolat, ebből az utolsó kettő táv. Mióta külön vagyunk, alig foglalkozik velem. Napközben egyáltalán nem kommunikálunk, egy darabig próbálkoztam, de mindig hosszú idő után válaszolt, vagy csak megnézte az üzenetet és este megemlítette a telefonban, hogy látta, hogy írtam. Mostanában meg az lett az új trend, hogy este megcsörget, ha épp fel tudom venni, beszél velem, ha később tudom visszahívni, van, hogy fel sem vesz . Üzenetet nem ír ilyenkor, ha nem érem el, hogy bocsi, láttam, hogy kerestél vagy valami. Másnap este hív megint. Hetekkel ezelőtt meg lett hívva hozzánk a mostani hétvégére, végig úgy volt, hogy jön, erre 3 napja közölte velem, hogy az ő családja is pont erre a hétvégére szervezett programot, amit profátlanságnak érez kihagyni. Tényleg hetek óta tudja az időpontot, nem lehetett volna jelezni, hogy neki ez a hétvége nem jó? Totális kamunak érzem, őszintén szólva az egész viselkedése azt üzeni nekem, hogy nem vagyok neki fontos. Szerintetek érdemes még bármit erőlködnöm vagy hagyjam a fenébe? 21/L2022. júl. 22. 18:36
1/6 anonim válasza:
Én hagynám a fenébe. Ez egy semmi, nem értem, mit kéne küzdeni valamiért, ahol már akkor letojnak, amikor tombolni kéne a hormonoknak.
2/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe. Abszolút nem érdekled ezt a pasit. Szerintem csak unatkozott... Fiatal vagy, ne ragadj le egy ilyen sz@rban.
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni, hogy 3 hete jeleztem neki, hogy nekem ez a minőségű és mennyiségű kommunikáció nem kielégítő, akkor nagyon kérte, hogy ne szakítsak vele, adjak neki esélyt, mert küzdeni akar értem. Mondanom sem kell, hogy nem változott semmi. Miért nem hagyta akkor, hogy kirakjam, ha ugyanúgy csinál mindent?
2022. júl. 22. 18:46
4/6 anonim válasza:
Ne keresd a kifogásokat ne hidd azt hogy fontos vagy neki csak mert szépeket ígér. Tipikus hazugságok amiket sokan benyalnak de mint látod semmi nem változott. Szakítas éa mehet a levesbe.
5/6 anonim válasza:
Latod az eredmnyt hiaba mintad neki h ez egy semmi, akkor mi a kerdes?
Talonba vagy a semminel jobb es h ujra haza mesz szexeltek a hulyenek is megeri, relative egy szexkapcsolatot fenn tartani ami tavkapcslatnak van címkezve. Ez ahogy lazod egy semmi, egyszeruen neirj neki többet es vagy tiltsd is le. Es ne foglalkozz vele tobbet pont ahogy o teszi. Millio masik srac van aki nala ezerszer jobb alapbol es megbecsulne. Ne ragadj le ilyenekkel
Sok sikert buborek, es kitartas ne csuggedj a következő jobb lesz
6/6 anonim válasza:
Mondanám, hogy biztosan ennyi igénye van csak a kommunikációra, de ha így is lenne, akkor is az a lényeg, hogy nem érdekled annyira. Hagyd a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!