Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem enged szakitani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged szakitani?

Figyelt kérdés

Egyszeruen hiaba mondom el es probalom a tudtara adni hogy nem erzem mar ugyanzt, masnak hittem es nem mukodik a dolog es nem tudom boldogga tenni,de nem erdekli. Szerinte az egesz a gondolkodason mulik es hogy o szeret es soha nem fog elhagyni.

A regi munkahelyemhez folyton oda jott vagy a sarkon allt, kovetett a buszig vagy a szuleim hazahoz ment es fotozta az autot es a szobam ablakat ejjel, hiaba mondtam hogy ez beteges. Az osszes ismerosom kovette a facebookon es ha valakivel beszelni merek vagy telefonalok mar az a baja,hogy nem adok neki eleg idot,amiben meg igaza is lenne,mert tenyleg nem adok mivel nem is erdekel mar engem. Ha elmondom es oszinten mondom el,akkor is a vege az,hogy biztos mas van a dologban es azert nem aksrja latni hogy pont o mistta nem akarok mar semmi tole. Ilyenkor mindig azt mondja hogy akkor hagyjuk egymast,aztan egyszer csak ir hogy mennyire szeret a mindene vagyok es kezdodik elorol,mert ugy tesz mintha semmi nem tortent volna. Egyszeruen nem tudom mihez kedjek, hiaba probaltam szepen,csunyan,leultettem sokszor,leirtam legalabb millioszor,uvoltottem az utcan,hivtam mar a 112-t,fenyegetoztem a rendorseggel,de semmi nem hasznal. Letiltani nem merem teljesen,mert annyira kiszamithatatlan hogy felek ha nem beszelek vele,mi fog tortenni megint. Edesanyam nem vesz komolyan,szerinte csak szerelmes,de szerintem inkabb beteges.

2022. júl. 22. 01:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, persze erheto amit mondtok,de az a baj hogy en nem csak fenyegefoztem a 112-vel. Mar hivtam is oket, beszeltem rendorrel, igaz az utcan szolitottam le oket,de ok is annyit mondtak,hogy menjek be es tegyek feljelentest.

Viszont mar csak az interneten zaklat, azaz nem hiv rendesen telefonon mivel mar lecsereltem a szamom es azt nem tudja,de edesanyamat folyton hivogatja valami applikaciobol aminek egyfolytaban valtozik a szama, amint letiltjuk mar jon egy kovetkezo hivas egy masik szamrol,de ezt tagadja hogy o lenne es igy bizonyitani sem tudom.

Persze azt is ertem,hogy idobe telik elfelejteni a masikat vagy elfogadni,hogy vege van. Viszont ez nem egy uj dolog, nem friss szakitas. Par honapog voltunk egyutt,de a fentebb emlitett okok miatt szakitani akartam es azota nem fogadja el. Ez nagyjabol masfel eve volt, miatta szamot csereltem, a munkahelyem uj helyre koltozott, igy nem tudja hol van,de igy is minden nap alternativ utvonalom megyek,plusz egy ora utazas csak nehogy bele fussak valahol. Hiaba tartom magam es hiaba ismetlem el ujra es ujra ugyanazt,mar kuldtem neki cikkeket ahol az emberi jogokrol es a szabad dontesek jogarol irnak,de igy sem fogja fel hogy o akadalyoz engem a szabadsagomban. Szerinte teljesen rendben van,mert o szeret es en vagyok az,akinek fogalma sem lehet arrol milyen a valodi szerelem es ezert tul sok nekem. Szerintem pedig jobban erzem hogy nekem mi a jo de azt is megmagyarazza azzal hogy igazabol o tudja nekem mire van szuksegem es nem en magam..

Igen, probaltam mar korabban arra is ravilagitani hogy segitseg kellene, erre kozolte hogy arra nekem van szuksegem. Szoval en ugy erzem mar mindent megtettem,de egyszeruen tartok tole es mar nem birom,hogy mi johet meg mit fog tenni, mikor es hol fog megalazni vagy kovetni.

Nehez kozben a sajat dolgaimra koncentralni, tenyleg minden kapcsolatom a nullan van mert meg egy kavet sem merek inni valahol,nehogy aztan meg a barataimat is kovesse vagy oda jojjon es jelenetet rendezzen, egyre kevesbe birom pszichesen bar tudom hogy nekem van igazam es en erzem jol,hogy ez normalis de ez hogy kinden lepesemre figyeljek ez mar egyszeruen megesz engem belulrol.

Ne haragudjatok a sok felesleges dumaert,de mar csak leirni is megkonnyebbules,mert mint emlitettem az edesanyam nem igazan veszi ezt komolyan es a vegen nem nekem ad igazat hiszen csak szerelmes..

2022. júl. 22. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogja unni nyugi. Csak ido kerdese.

Majd vezed be a no kontaktot is.

2022. júl. 22. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyan cikket is küldj neki, ahol leírják mit kaphat (és mennyire beteges) az, aki párját zaklatja.

Ez ténylegesen abnormális.

Egyébként ha változó számokon hívogatja édesanyádat stb nem kell bizonyítanod semmit, elég csak a tényközlés erről is, ha feljelentésre kerül a sor.

Netes kommunikáció kinyomtatása (időpontokkal) is ajánlott, valamint legyen benne az is az üzenetváltásban, hogy többször határozottan kérted, felszólítottad a zaklató tevékenység befejezésére.

Időpontot írd le amikor felhívtad a segélyhívót, beszéltél velük stb.

Megkérdezheted a NANE-t is vagy Áldozatsegítő Központot például.

2022. júl. 22. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!