Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem enged szakitani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged szakitani?

Figyelt kérdés

Egyszeruen hiaba mondom el es probalom a tudtara adni hogy nem erzem mar ugyanzt, masnak hittem es nem mukodik a dolog es nem tudom boldogga tenni,de nem erdekli. Szerinte az egesz a gondolkodason mulik es hogy o szeret es soha nem fog elhagyni.

A regi munkahelyemhez folyton oda jott vagy a sarkon allt, kovetett a buszig vagy a szuleim hazahoz ment es fotozta az autot es a szobam ablakat ejjel, hiaba mondtam hogy ez beteges. Az osszes ismerosom kovette a facebookon es ha valakivel beszelni merek vagy telefonalok mar az a baja,hogy nem adok neki eleg idot,amiben meg igaza is lenne,mert tenyleg nem adok mivel nem is erdekel mar engem. Ha elmondom es oszinten mondom el,akkor is a vege az,hogy biztos mas van a dologban es azert nem aksrja latni hogy pont o mistta nem akarok mar semmi tole. Ilyenkor mindig azt mondja hogy akkor hagyjuk egymast,aztan egyszer csak ir hogy mennyire szeret a mindene vagyok es kezdodik elorol,mert ugy tesz mintha semmi nem tortent volna. Egyszeruen nem tudom mihez kedjek, hiaba probaltam szepen,csunyan,leultettem sokszor,leirtam legalabb millioszor,uvoltottem az utcan,hivtam mar a 112-t,fenyegetoztem a rendorseggel,de semmi nem hasznal. Letiltani nem merem teljesen,mert annyira kiszamithatatlan hogy felek ha nem beszelek vele,mi fog tortenni megint. Edesanyam nem vesz komolyan,szerinte csak szerelmes,de szerintem inkabb beteges.

2022. júl. 22. 01:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

'Letiltani nem merem teljesen"

Mi az hogy nem mered?

Felnőtt nő vagy.

2022. júl. 22. 02:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy nem tudom mi lesz a reakcio mikor for ott allni a sarkon vagy kovetni vagy barmi egyebet.
2022. júl. 22. 02:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha nem tiltom le teljesen akkor mindig lstom mikor jon a kattanas es mikor aggodjak a sajat testi eppsegemert,mert az idegeim azok ma rlassan feladjak..
2022. júl. 22. 02:14
 4/13 Semuhi ***** válasza:
100%
Tiltsad le!!!!!
2022. júl. 22. 02:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig itt az egyetlen megoldás a törlés/tiltás mindenhonnan. Ignorálni kell teljesen. Idővel meg fogja unni és rá fog jönni, hogy semmi értelme annak, amit csinál. Így csak eléri a célját, ha látja, hogy ez az egész nyűglődése kihat rád, még mindig törődsz vele és félsz attól, mit csinál, mit reagál. Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg teljesen kizárni őt, és nem foglalkozni azzal, hogy vele mi lesz, mit csinál. Az a saját felelőssége. Te igazán csak saját magadért felelsz, saját magadért kell döntéseket hoznod, és neked az lenne a legjobb, ha békén hagyna és eltűnne az életedből.

Sajnálom, ha ő ezt nem érti meg, nem képes felfogni és elfogadni. Nyilvánvalóan lehet valami pszichés gondja, mert nem normális, amit csinál. Annyit tehetsz esetleg, hogy még egyszer, utoljára közlöd vele, hogy neked ebből elég volt, megkéred, hogy hagyja abba és fogadja el, hogy vége. Ha erre nem képes és esetleg továbbra is zaklat, nyisd fel a szemét, hogy nem normális amit csinál, és a saját érdekében keressen fel egy pszichológust, kérjen segítséget. Idővel, ha nem olyan durva eset, be fogja ő is látni, hogy nem normális amit művel és rájön, hogy ezen változtani kell.

De te ne vállald a nyakadba ezt, ne idegeskedj rajta, hogy ő mit csinál. Te csak közöld amit szeretnél és zárd le. Kérjen segítséget, nem a te dolgod megmenteni. Ne menj rá erre az egészre, ne adj teret neki erre. Túl sok energiát vesz el tőled. Egyszerűen zárd le.

2022. júl. 22. 04:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Megértem azt a fajta félelmet (hogy mi játszódhat le benned amiért nem mered letiltani), de mégis meg kellene lépni.

Mielőbb segítségért lenne érdemes fordulnod tényleg.

2022. júl. 22. 05:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni zaklatásért.
2022. júl. 22. 06:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le, es ha személyesen is megjelenik, főleg ha fenyegetően, akkor ne csak fenyegetőzz a 112-vel.
2022. júl. 22. 07:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez csak átmeneti

Nekem is szinte minden exem ilyen, sőt cikkek is vannak errol hogy szakitás után sokan próbálják még a párjukat kontroll alatt tartani, visszakapni, ha le vannak tiltva akkor meg ismerősökön keresztul gyűjtenek be infókat.

De ez a szakasz is lecseng, csak idő kérdése. A leválás egyik szakasza csak. ÁTMENETI.

2022. júl. 22. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy embernek folyamatos tobbszor kell tudtára adni hogy zárt falakat dönget csak. Eleinte nem akarják feladni, nagyon hajtanak, de mikor már tizedjére is mennek a falnak értelmetlenul el fog ez múlni bennük.

Folyamatosan tarts ki a dontesed mellett humánusan azaz ne provokálva, le fog állni.

2022. júl. 22. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!