Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ilyet hogy lehet kideríteni?
Igazából nem tudom hogy erre hogy is kérdezzek rá. Szakitottam a barátnőmmel egy ideje de most ismét egyre közelebb kerülünk egymáshoz. És elég undorító voltam, de meg szeret és én is ot. Hosszú ideig nem is beszéltünk, pár hónap. De ugye ismét és valószínűleg ismét együtt leszünk.
Van egy olyan érzésem, hogy ő nagyobb dolgon esett át mint én.
Néhány szavából, néhány dologból arra tudok következtetni hogy ő terhes volt, és elvetélt vagy abortusza volt de nem mondja meg. Csak annyit mond hogy nagyon rosszul volt, hülyeséget csinált, és mondott olyat is mikor előjött nálunk a gyerek téma, hogy igen, tőlem szeretne gyereket és mondott olyat is hogy hat úton volt de vissza fordult. Meg mondott olyat is, hogy “ha lehet egyáltalán meg gyerekem”
Nem tudom igazából pontosan, mert nem mondja meg. “ elég annyi hogy rosszul voltam nagyon” es ezzel lezárja.
Nagyon konkrétan kellene rákérdezni!
46 éves nő vagyok, de még én sem tudom eldönteni ebből, hogy mire akar utalni. Ennyiből a mástól lett terhes és elvettettétől a 2 hetet késett a menzeszéig, de ráparázott, hogy terhes bármi kijöhet.
Igen, ezzel tisztában vagyok. És meg is szoktunk beszélni mindent. Csak én faképnél hagytam egyik napról a másikra, mert eléggé rosszul alakultak a dolgok és utánna nem is beszéltünk.
És most nem bízik bennem eléggé, vagy nem tudom. És nem akar beszélni róla mert mikor szoba jött csak sírt es nem mondott semmit. Ismerem már, azért nem akar mondani semmit mert érzékeny es faj neki a dolog. És elég friss. Meg ugye egyikünk sem akart meg gyereket. Szóval nem tudom hogy ezt hova tegyem. Mert ha rakerdezek nem mondja meg, csak dehogy is es ennyi.
Ha esetleg tényleg úgy volt, azt hogy lehet feldolgozni? Mit tanácsos tenni? És tényleg benne van az hogy nem lehet utánna gyereke?
A lány még mindig szeret Téged.
Az a nagy kérdés, hogy nézeted szerint eltűntek azok az akadályok, amik miatt szakítottál? Nem csupán szánalomból fogadod a közeledését, aztán ismét szakítasz? Ezt nagyon gondold át.
Egyébként biztosra veszem, hogy megszakíttatta a terhességét. Kérdés, hogy ki lett volna a biológiai apa.
Jól fomntold meg, hogy elfogadod-e a közeledését.
Igen meg beszéltünk mindent.
És én kezdeményeztem újra. És biztosan én lettem volna a biológia apa
Biztos vagy benne, hogy meggondolatlanul szakítottál a lánnyal? Biztos, hogy ő fog kelleni Neked ezután? Nemcsak azért akartod őt, mert pillanatnyilag nincs más nő az életeden, akivel szeretkezhetnél?
Nem kell válaszolnod, mert én csak a Te elgondolkoztatásodra írtam ki ezt a választ.
Hogy te mekkora felelőtlen s@ggf@j vagy! Gyerek tervezés közben faképnél hagytad!? S az a nő még szóba áll veled!? Gratulálok, így lesznek lelkisérült gyerekekből felnőtt dr@g@s köcsögök. Neked ne is legyen gyereked!
Van fogalmad h ez a barátnődben lelkileg mit okoz!?Nem hiába nem akar beszélni róla!
Az ilyeneket le kéne lökni egy szikláról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!