Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen? Egyszerűen nem megy. Bővebben lent
Volt egy lány akinek 2-3 hónap alatt szinte az életem is oda adtam már, elég gyorsan történt minden és mivel “idősebbek” vagyunk ő 22 én 24 ezért nyár végén össze is költöztünk volna. Tényleg nagyon sok mindent megadtam neki, ő is rendes volt velem de néha furán viselkedett. Aztán egyik napról a másikra szakított velem, mivel hogy ő nem szeret és nem is fog szeretni. Azóta kiderült egy ismerősömtől hogy elvileg csak egy exet akarta feltekennye tenni velem(de a srácnak van barátnője és szerintem nem fogjak szét menni). De akkor miért volt velem 2-3 hónapig meg miért tervezett ő is ? Eddig mindig túl tettem magam a kapcsolataimon de ezt nemtudom elfogadni hogy ilyenre használtak. Azóta mindenhonnan letiltott keresni se tudom, bár ezek után nem is akarom.
Hogyan lenne jobb ez az egész? Már egy hete történt de meg mindig magam alatt vagyok és ezen kattogok egész nap. Nemtudok odafigyelni se a munkára semmire. Elképesztően szar érzés.
Győzd meg magad arról, hogy jó, ha ez most történt és nem hónapok, évek után.
Egy hét kevés a felejtéshez, ill. a napirendre téréshez ilyen stressz után.
"De akkor miért volt velem 2-3 hónapig meg miért tervezett ő is?"
Őszinte leszek, az segít csak: pontosan tudta mit akar már az elejétől, látta mennyire kétségbe vagy esve és mekkora bohóc vagy, így tökéletesen jött hogy kihasználhasson.
Nem lett vége a világnak, tanulj belőle. Gondolkozz azon, hogy mi miért történt és mivel indítottad be, hagytad hogy ezt tegye veled. Mert nagyon kellettél ám hozzá te is, bármennyire féreg is a csaj. Ezeket ne kövesd el legközelebb, ne éld bele magad ennyire, ne teperj érte mint egy agyatlan zombi.
Ennyi idősen azért már világos szokott lenni, hogy attól hogy nő valaki, nem angyal, de van amikor ilyen tapasztalatok kellenek felnyitni a szemed. Az a romantikus maszlag, ami a nyálas filmekben van, nem létezik a valóságban. Úgy fognak kihasználni, mint a szr (nemtől függetlenül és minden típusú kapcsolatban), ha hagyod.
Ne haragudj, de nemhogy "idősebbnek" nem tűnsz, hanem a helyzetfelismerési képességed olyan, mintha 14 lennél. Akkor kellett volna feleszmélni, amikor furán viselkedett.
Hogyan zajlott az a 2 hónap, hányszor találkoztatok, mi történt, keresett egyáltalán, amikor te nem?
Mindennap együtt voltunk szinte, együtt aludtunk. Általában par napot náluk utána nálunk. Ha meg dolgoztam vagy külön helyen voltunk általában mindig ő keresett és , ha már nem írtam vissza 20 percig “hisztizett”
Ezen kívül rengeteg közös programunk volt ebbe a rövid időbe.
4-es Ha nem szeret, ez komoly teljesítmény volt tőle!
Szerintem akarta, megpróbálta, rájött, hogy nem megy. Legközelebb ne akarj ennyire rohanni, akkor nem ér ekkora csalódás.
Ez egy igazi szopó roller.
Neked kellett volna őt tiltani.
Ki kellene nyitni a szemed, a fejeddel kellene gondolkodni , ès nem a sziveddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!