Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ki képes ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki képes ilyet tenni azzal akit állítólag szeret?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú lenne leírni minden körülményt. Röviden a kapcsolatunkban több dolog nem működött, főleg a másik részéről a kommunikáció. Szakított velem lassan két hónapja, két év együttélés után, közös jövőtervvel stb. Mert elkezdett egy nála 7-8 évvel fiatalabb lánnyal ismerkedni és nem akart megcsalni.

Azóta sikerült elköltöznöm, de folyamatosan írt, hogy hogy vagyok, mi van velem, mindig érdeklődött, mikor megkértem már jópárszor, hogy ne beszéljünk (mert én igy nem tudom feldolgozni a szakítást). Amíg még ott laktam, sokszor hozzám ért, odajött átkarolni. Mikor ezt felhoztam, hogy ne tegye akkor a földig tiporta az érzéseimet… igazából teljesen összetörtem míg nem tudtam elköltözni.

Az anyukája kb 10 évvel ezelőtt meghalt és még mindig nem tudta feldolgozni. A mi szakításunk vége az lett most pár napja (végre hajnaldó volt őszintén megindokolni a szakítást másfél hónap kerülgetés után) hogy a lány felkereste mert meghalt az édesapja, és az én exemtől “kért segítséget”. Amikor megkérdeztem, hogy szerelmes e belé azt válaszolta hogy “Nem, és ez a baj, holnap beszéljünk”. Este viszont írásban közölte, hogy Ő most már máshol van, élőben nem akarja ezt megbeszélni velem mert akkor folytatni akarná velem és hogy Ő már megígérte ennek a lánynak, hogy most neki SEGÍT. Itt is megkérdeztem újra, hogy szereti e vagy szerelmes e, erre nem volt hajlandó válaszolni.

Amit tudok, hogy soha nem akarnám folytatni vele a párkapcsolatot, ez biztos. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy tehette ezt? Csak én nem érzem fairnek ezt se velem szemben, se a fiatalabb lánnyal szemben? Csak nekem olyan ez az egész, hogy a saját feldolgozatlan gyásza miatt választotta most, hogy “segit” neki, ellenben azzal, hogy engem lelkileg teljesen tönkre tett nem számít semmit…?

Olyan válaszokra hogy “jajj engedd mar el szard mar le mit rinyalsz” koszonom nem vagyok kivancsi.

Ő 29/F én 26/L

2022. júl. 16. 10:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Meg mindig stalkol. Mar kamu profilokat is csinalt. Tobb platformon is… Sajnos biztos forrasbol tudom, lattam a ket szememmel.

Kozben egyutt vannak az uj lannyal es agyba fobe szexelnek. Eteti, ugyanazokkal amikkel engem. Ugyanoda viszi el, ahova engem vitt/terveztunk elmenni.

Legyen ez tanulsag barkinek, aki olvassa majd… mindig bizzatok a megerzeseitekben, ha valamit ereztek, hogy valami nem jo mar az elejen sem. Mindig bizzatok magatokban es a testi “jelekben”!

Remelem egyszer vege lesz ennek, remelem egyszer talal egy “jobb” aldozatot majd es vege lesz…

2022. szept. 3. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!