Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ki képes ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki képes ilyet tenni azzal akit állítólag szeret?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú lenne leírni minden körülményt. Röviden a kapcsolatunkban több dolog nem működött, főleg a másik részéről a kommunikáció. Szakított velem lassan két hónapja, két év együttélés után, közös jövőtervvel stb. Mert elkezdett egy nála 7-8 évvel fiatalabb lánnyal ismerkedni és nem akart megcsalni.

Azóta sikerült elköltöznöm, de folyamatosan írt, hogy hogy vagyok, mi van velem, mindig érdeklődött, mikor megkértem már jópárszor, hogy ne beszéljünk (mert én igy nem tudom feldolgozni a szakítást). Amíg még ott laktam, sokszor hozzám ért, odajött átkarolni. Mikor ezt felhoztam, hogy ne tegye akkor a földig tiporta az érzéseimet… igazából teljesen összetörtem míg nem tudtam elköltözni.

Az anyukája kb 10 évvel ezelőtt meghalt és még mindig nem tudta feldolgozni. A mi szakításunk vége az lett most pár napja (végre hajnaldó volt őszintén megindokolni a szakítást másfél hónap kerülgetés után) hogy a lány felkereste mert meghalt az édesapja, és az én exemtől “kért segítséget”. Amikor megkérdeztem, hogy szerelmes e belé azt válaszolta hogy “Nem, és ez a baj, holnap beszéljünk”. Este viszont írásban közölte, hogy Ő most már máshol van, élőben nem akarja ezt megbeszélni velem mert akkor folytatni akarná velem és hogy Ő már megígérte ennek a lánynak, hogy most neki SEGÍT. Itt is megkérdeztem újra, hogy szereti e vagy szerelmes e, erre nem volt hajlandó válaszolni.

Amit tudok, hogy soha nem akarnám folytatni vele a párkapcsolatot, ez biztos. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy tehette ezt? Csak én nem érzem fairnek ezt se velem szemben, se a fiatalabb lánnyal szemben? Csak nekem olyan ez az egész, hogy a saját feldolgozatlan gyásza miatt választotta most, hogy “segit” neki, ellenben azzal, hogy engem lelkileg teljesen tönkre tett nem számít semmit…?

Olyan válaszokra hogy “jajj engedd mar el szard mar le mit rinyalsz” koszonom nem vagyok kivancsi.

Ő 29/F én 26/L

2022. júl. 16. 10:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom mindenkinek a valaszokat! Sokat segitenek ezek most.

En biztosan fogok szakembert keresni, hogy ujra tudjam kezdeni az eletem.

De ezek most oszinten sokat segitenek, mindegyik valasz!

2022. júl. 16. 11:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A szavaid szerint, boldogulsz Te egyedül is túl jutni az egészen, csak ne gondolj rá, tüntess el minden nyomot, ami rá emlékeztet. Minden jót!
2022. júl. 16. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Tudom, le leszek pontozva, mert szerintem meg nem kéne máglyán elégetni a fickót.

Próbált korrekt lenni, ezért szakított veled, amikor még nem volt szerelmes a lányba, de azt érezte, hogy az lesz. Utána rájött, hogy ez nem szerelem, csak sajnálja a lányt, mert átérzi, a bánatát, hisz tudja, milyen egy szülőt elveszíteni. Összezavarodott, mert már az új lányt se akarta megbántani azzal, hogy visszamegy hozzád, hisz amúgy sincs jól lelkileg, nem hiányzik még neki az is. Semmi különös nem történt, csak egyszerűen nem volt még ilyen helyzetben. Honnan tudta volna, hogy mit fog érezni, ha jobban megismeri a lányt, vagy hogy mennyire fog fájni neki az elvesztésed, amíg nem tette meg? Amikor már tudta, nem lehetett volna visszacsinálni. Próbál mindenkinek megfelelni, de nem tud. Úgy tesz, ahogy szerinte a legkisebb kárt okozza mindenkinek.

2022. júl. 16. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Örülj neki hogy jött ez a pofátlan lány, így előbb vége lett. Ne hagyd hogy keressen, vágj el minden fonalat, megérdemlik egymást. Te meg kezdj inkább egy egészségesebb lelkületűvel.
2022. júl. 16. 11:21
 15/21 A kérdező kommentje:

#12 Igyekszem! En mar vele terveztem az eletem, de hiszek benne hogyha valakit el kell engedni akkor annak oka van. Plusz sokkal jobban is vagyok, hogy kikerultem ebbol az erzelmi labilis legkorbol ahol vele egyutt eltem.

Teljesen jogos amiket irsz, en sem kivanok neki semmi rosszat az eletben. Tudom, hogy nincsenek igazi baratai es hogy tole mindenki mindig segitseget es tamaszt ker. Neki soha senki nem segit semmiben, csak haverjai vannak amik elterelik a figyelmet. Ezert is ajanlottam fel, hogy legyunk majd baratok mert azt senki sem erdemli meg hogy ennyire egyedul legyen. Es vagyok mar annyira erett, hogy ezt tudjam a helyen kezelni. Majd ido mulva, ha mar meggyaszoltam a kapcsolatot.

#14 Nem gondolom a lanyt pofatlannak meg barmi, erte is megszakad a szivem most biztosan borzalmas lehet elvesziteni egy szulot. Es en is mondtam az exemnek, hogy legyen mellette most segitsen neki. Neki senki nem segitett feldolgozni a gyaszat, biztosan tudja, hogy mit erez a masik.

En csak annak orulok, hogy nem jutottunk el hazassagig vagy gyerekvallalasig, mert meg nehezebb lenne plusz reszemrol mar ilyen gondolatok is voltak. Persze mindig bizonytalansagban. Jobb lesz igy, csak muszaj ezeket a mierteket megertenem es tudatositanom…

2022. júl. 16. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb olyat válassz, aki nem tart ilyen bizonytalanságban. Mert tudod, az idődet nem adhatja vissza semmilyen sajnálat meg magasztos tanulság.
2022. júl. 16. 11:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy tiltottad! Elhiszem, hogy lelki roncs meg minden, de akkor sem játszmázunk senki érzéseivel!!! Ne hagyd magad, nyílván nem lesz könnyű, de mutasd meg neki, hogy egy erős nő vagy és kapsz hozzád méltó embert.
2022. júl. 16. 12:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!! Igyekszem es rajta leszek!!
2022. júl. 16. 13:06
 19/21 A kérdező kommentje:

Valoszinuleg mar senki nem fog ratalalni erre a kerdesre, de azota en mar egesz jol vagyok. Szinte azt tudom mondani, hogy bekeben elengedtem ezt az egeszet. Meggyaszoltam, ujra onmagam vagyok es jol vagyok.

Viszont az exem aki szakitott, folyamatosan stalkol… Instagramon, es mas social media feluleteken is. Az egyik ismerosomre is rairt, meg rolam erdeklodott hogy hogy vagyok, van e eleg penzem(?! mintha o tartott volna el eddig…) es ilyenkor ugy erzem, hogy zaklat es nem tud bekenhagyni. Ez borzalmasan felkavar ilyenkor, hogy ezeket csinalja. Tudom, hogy nem kene vele foglalkozzak es nem is foglalkozom de nem ertem, hogy miert nem tud eltunni az eletembol ha mar egyszer eldobott mint egy darab szart, vegignezte ahogy osszetorok a szemei lattara tobbszor is, es most utanam kutakodik… hogy lehet az ilyet teljesen kizarni mert engem az oruletbe kerget….? Mi a sz*rt akar ezzel valaki elerni….

2022. aug. 11. 09:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Volt barátod nem normális, ne foglalkozz vele továbbra sem, próbáld valahogy kizárni az életedből. Örülök, hogy jobban érzed magad. Csak így tovább!!!
2022. aug. 12. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!