Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért emlegetik néhányan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért emlegetik néhányan az exüket úgy, hogy "a párom"?

Figyelt kérdés

Szóval nem a volt párja, hanem a párja. Élőben két embertől hallgattam ezt rendszeresen, amikor sztoriztak, az egyik 3 éve volt már külön tőle.

Nem értem, még mindig nem esik le az ilyeneknek, hogy vége?

2022. júl. 14. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom múltbeli sztorit mesélt, és akkor a sztorin belül a párja volt az illető.

Én legalábbis ilyenkor szoktam néha ezt mondani az exemre, pedig 10000%-ban leesett, hogy 10 éve vége. :D

2022. júl. 14. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja az lehet, bár én mindig úgy mesélem a régi sztorikat is, hogy az exem :D
2022. júl. 14. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szövegkörnyezet adhat rá okot
2022. júl. 14. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Soha nem hallottam még, hogy valaki az exét párjának nevezné. Nem álmodtad ezt véletlenül?
2022. júl. 14. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Régi sztoriban semmi baj nincs ezzel. A történet idején a párja volt.
2022. júl. 14. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem gyülőlettel gondol rá , míg többen igen az exük íránt .
2022. júl. 14. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vége, még lehet folytatása. Sok a használt ember Mo.-n, így ismét egymásba futhatnak egyszer...
2022. júl. 14. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Mert nyomorékok?
2022. júl. 14. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én kimondottan nem szeretem az “ex” kifejezést, jellemzően az “akkori/volt/előző párom” szókapcsolatot szoktam használni sztorizásnál. Utána menet közben van, hogy átváltok “páromra”. Ebben semmi tudatosság nincs. Ugyanaz, mint amikor valaki egy sulis sztorit mesél el úgy, hogy az osztályfőnöke ezt vagy azt csinált… ő sem az osztályfőnöke már. De ennek a világon semmi jelentősége.
2022. júl. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!