Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi olyan nő előtt is többször emlegeti a párját,aki egyébként tetszik neki mint nő?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 19:37
2/8 anonim válasza:
Nekem volt egy férfi kollégám, aki folyamatosan arról regélt nekem, hogy a feleségével hogyan kellene helyrehoznia a kapcsolatát, ami nagyon rossz és milyen jó lenne helyrehozni. Én is azt gondoltam hogy nyilván nem rinyálna nekem folyamatosan erről, ha akarna valamit tőlem. Erre két hete megcsókolt.... Szóval sosem tudni
3/8 anonim válasza:
Szerintem tetszhet nekik úgy is nő, hogy közben hűséges a párjához és nincs szándékában lépni a másik nő felé.. De lehet én gondolom rosszul.
4/8 anonim válasza:
Van benne taktikai lehetőség.
A lányok nagyrésze olyan mint a hisztis kisgyerek. Mindig az a játék kell neki, amivel más játszik éppen.
5/8 anonim válasza:
Ha rosszul gondolod,ha nem, én egyet értek Veled.
6/8 anonim válasza:
A férfiaknak jellemzően elég sok nő tetszik egyidejűleg, de ez nem jelenti azt, hogy akarnak is mindtől valamit. Ha állandóan a párjáról dumál neked, akkor valszeg nem akar tőled semmit.
7/8 anonim válasza:
6. Inkább a nőknek tetszik több férfi.
8/8 anonim válasza:
#7 nem jellemző, örülünk, ha egyet találunk szökőévente, akiben megfog valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!