Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak!Szakítás után mikor keresitek fel a lányt békülés szempontjából?
mennyi taknyos idiota van itt :D azt hiszitek van onbecsulesetek, jatszatok itt a nagy erzelemmentes janit, meg hogy csak ugy tovabbleptek es soha tobbe vissza pfff ti biztos azok a kapcsolatfuggo nyomoroncok vagytok akik csak azert vannak valakivel mert egyedul eletkeptelen szimbiontak, vagy csak mert amugy qrvara unatkoznanak es kell egy bohoc aki szorakoztatja oket.
Ha majd egyszer IGAZAN megszerettek valakit, es vege lesz, ott fogtok bogni az agyban napokon at, es soha az eletben nem fogjatok tudni kitorolni a masikat az emlekezetetekbol. Es majd akkor rajottok hogy az onbecsulesetek xart sem er, es semmi ertelme… Bohocok…
Én, ha szakítok, azt végleges céllal teszem. Infantilis lenne valakit ezzel büntetgetni. Az játszmázás.
Ha velem szakítanak, azt pedig véglegesnek tekintem. Ugyanis ha nem végleges, akkor ugyanúgy infantilis játszmának tekintem, olyan emberre meg kinek van szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!