Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúknak is sok időbe telik barátnőt találniuk, vagy csak én vagyok béna?
Azok normális nők keresnek.
Csak hát ha férfi nem szólít le, akkor bukta.
Sok embernek nehéz olyat találni, akivel kölcsönös az érdeklődés. Mást nem lehet erre írni, mint amit itt folyton elütnek annyival, hogy rizsa. Fejlődj, haladj az életeddel, érj el célokat, fejleszd az önbizalmad és kommunikációs készséges, járj sokat emberek közé, ismerkedj kötetlenül férfiakkal és nőkkel is. Így lesz egy széles szociális hálód és előbb utóbb megismerkedsz egy olyan lánnyal, akivel kölcsönös a dolog.
A kis szobában kuksolva, azon rágódva, hogy nem megy, nem fog sikerülni.
Attól függ, kitől kérdezed:
- Átlagos burokban élő női gyk felhasználók szerint: Egy átlagos srác fél másodperc alatt talál barátnőt, a férfiaknak minden könnyebb, még a társkeresés is, ha nem találsz gyorsan barátnőt, béna vagy, incel és dögölj meg.
- Átlagos incel gyk-s férfi felhasználó: Ha nem keresel havonta 5 millát, nem vagy kigyúrva és nem vagy alfa, akkor sosem lesz nőd.
- Értelmes, a valóságból is tapasztalatot gyűjtő felhasználók szerint: Ez több dologtól is függ. Számít a kinézet, az intelligencia, a stílus és még jó pár dolog. Ha eddig sikertelen voltál, akkor a semmitől ezután se várj többet. Ha nekiállsz javítani magadon és rájössz, hol a hiba, akkor viszont ha nehezen is, de találhatsz barátnőt.
Van egy 30-as, intelligens, jól kereső, jó állással rendelkező, magas és sportos haverom, akinek hónapok óta nincs párja. Majd lesz.
De a jó paraméterek sem jelentik azt, hogy azonnal fel tudja szedni az összes szabad nőt.
31F vagyok.
És itt GYK-n egy fiatal lány ~1 hét lefogása alatt randira hívott (MÚZEUMOS RANDI).
(legyen másfél hét, de már a 3. levélváltásnál (~3.nap) utalásokba kezdett).
#6!
Nyilván olyan összejöhet neki, amit ő nem gondol komolyan. De igazi kapcsolat neki sem esik le pár nap alatt.
#5.-ös vagyok.
😃 Ennyire hihetetlen a dolog ? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!