Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak!Szakítás után mikor keresitek fel a lányt békülés szempontjából?
"Fiúknak"🤦♀️
Nőként írom, bocsesz, de minden eddig exem(fiúk), akit en dobtam, azonnal frissiben késlekedés nelkul akart mindig kibékülni.
Ha engem dobtak azok meg nem akartak békulni. Csak azt en lesz.rtam..es kibékültünk.
Miért is akarnám felkeresni?
Vagy ő szakított velem mert nem voltam elég jó, vagy én vele.
Persze vannak szerencsétlen pincsikutyák, meg kétségbeesett férfiak is akik félnek, hogy többé nem találnak mást vagy jobbat.
Meg akik szerelmesek 4# mg akik kuzdenek 4. Meg akik nem adják fel 4. Meg akik feltudnak vmit mutatni ahhogy kibekuljon a másik 4.
Stb.
Attól függ. Ha fontos volt azonnal.
Ha csak használtam akkor hetekig hónapokig nem keresem. Bulizok és jól érzem magam nélküle. Aztán egyszer előveszem, ha épp unatkozok...
Exeim két esetben akartak békülni:
1. Ismerkedett, de nem sikerült senkit felszedni. Ez után.
2. Volt már más, esetleg pont a megcsalás miatt dobtam. Miután az újjal szakított.
Egyik esetben sem lett volna értelme megbocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!