Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik az exem több, mint 3 év szakítás után?
2019 májusában szakítottunk, amit én kezdeményeztem.
De az utóbbi hetekben nagyon sokat gondolok rá, többször megnéztem a Facebook profilját is, láttam hogy barátnője van. Igazából azóta ezen kattogok. Persze én azóta is szingli vagyok.
Szerintetek akkor megint kialakultak bennem érzelmek? Vagy most mi ez? Teljesen össze vagyok zavarodva. 22L
8-as: ez részben igaz, amikor megláttam a nevét kb 1 hete, azóta sokat gondolok rá, de a barátnőjét csak tegnap "fedeztem fel".
9-es: Szappanoperás? Szerintem amúgy 0% az esélye, hogy otthagyná a jelenlegi barátnőjét miattam, és ezt nem is szeretném. Csak érdekel, hogy mi van vele.
10-es: nem is akartam újrakezdeni, csak nem értem magamat...
#11 Dehogy érdekel, hogy mi van vele. Szimplán beszélni akarsz vele, azt várod hogy majd érdeklődik utánad stb.
A legnagyobb hülyeség amit csinálhatsz. A múltba kapaszkodsz, tudod nagyon jól, hogy nem szereted. Egyszerűen annyira szükséged van valakire, aki biztos pont, hogy simán vissza mennél hozzá most is, csak egy szavába kerülne.
Kapcsolatfüggő vagy? Mikor beszéltél utoljára valakivel, ami nem munka volt?
#11:
De eddig nem érdekelt, hogy mi van vele. Ahogy megláttad, hogy új kapcsolata van, akkor kezdett el érdekelni. Ez megint nem szól másról, mint rólad és a te egódról.
Magyarán: akkor jött az ötlet is, hogy ráírj. Ez egyedül egó dolog és baromi kellemetlen tud lenni egy párkapcsolatban, mikor vissza csiki-csukizna valaki olyan, akinek évek óta semmi köze az adott emberhez.
Komolyan 3 év alatt nem ért egy szemernyi inger sem az egyetemen?
"csak nem értem magamat"
Mindig ezt mondjátok! El kéne kezdeni akkor talán megérteni magatokat. Ha nem megy, szakembert keresni. Mert ezzel a hozzáállással minden kapcsolatotokat meg fogjátok keseríteni!
"Csak érdekel, hogy mi van vele"
Miért érdekel? Mit akarsz tőle? Ez mind mellébeszélés. Téged nem zavarna, ha a férfi akit szeretsz,folyamatosan az exei után érdeklődne?
Igen, igazatok van, el kell felejtenem... megpróbálom más felé terelni a gondolataim.
12-es: nem vagyok kapcsolatfüggő, Ő volt az egyetlen barátom életemben és 2019 óta szingli vagyok. Egy-egy lehetőség szerintem akadt volna, de nem igazán voltak jelentkezők.
A külsőm meg: világosbarna hosszú haj, vékony testalkat, normál bőr. Klasszikus Quazimódó nem vagyok, viszont nem vagyok valami szép sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!