Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem volt fair részemről,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt fair részemről,hogy ignoraltam a lány üzeneteit és nem válaszoltam neki?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,kikészített. És csak írta,hogy mi a baj,nem akarom már látni,stb? Egész este és délelőtt írta, hogy érzi, vmi baj van,én meg nem írtam semmit. Nem mondtam,hogy vége, de eltűntem. Másfél éve ismerem. Rosszat tettem?
2022. júl. 4. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen rosszat tettél. Ennyit nem érdemel meg, hogy elküld?
2022. júl. 4. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Legyen gerinced lezárni.
2022. júl. 4. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt. Semmibe nem került volna leírni egy összetett mondatban, hogy vége.
2022. júl. 4. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva szar vagy, nincs ezen mit szépíteni.
2022. júl. 4. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor fogod kiírni?

A többi ilyen jellegű kérdéseidnél is le lett írva, hogy igenis a minimum az, ha megírod neki, hogy nem akarod folytatni és ennyi!

2022. júl. 4. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akartad mutatni, hogy igazi fereg vagy, akkor sikerult. Mi is igy latjuk.
2022. júl. 4. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem veled 3x ennyire kicsesznek majd, de jól meg is aláznak;)
2022. júl. 4. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:
De olyan erőszakosan írta az üzeneteket és felidegesitett
2022. júl. 4. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom okkal írta azokat is.

Miért nem lepődöm meg, hogy Te vagy a pasi... Tipikus.

2022. júl. 5. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Attolfüggetlenül sztem egy lezàràst megérdemelt volna .Felidegesitett ez kész vicc. Ha lesz egy másik csaj abba totál bele leszel zúgva akkor is ezt fogod tenni !? Mert ez így érdekes hogy azért nem válaszoltál neki mert felidegesîtett.
2022. júl. 6. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!