Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovàbb?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 éve mentünk szét az exemmel( első nagy szerelem). Ami érdekes hogy nem volt rossz a kapcsolat ,az volt a probléma hogy ő többet szeretett volna 1-2 év után ,és én még nem àlltam rà készen.Mivel nem akartam hùzni az idejét megbeszéltük hogy ez ìgy nem jó és vége lett. Azóta nem igazán talàlom magamat, úgy érzem hogy ő lehetett volna az egyetlen akivel később normàlis életem lehetett volna de elengedtem (igen kicsit megbàntam).Neki azóta több kapcsolata is volt,néha beszélünk de teljesen elhidegült,tehàt tudom hogy soha nem kaphatom vissza bàr nem is lenne màr a régi. Randim ill alkalmi kapcsolataim voltak de egyszerűen a múlt ott kìsért, és fel őről az egész. Valaki volt màr hasonló cipőben? Hogyan sikerült túl lépni?2022. júl. 3. 09:36
1/9 anonim válasza:
"én még nem àlltam rà készen"
Ezért nem maradtatok együtt. Mert nem tudtál igent mondani arra, amit nem akartál. Ez így volt jól.
2/9 anonim válasza:
"ő lehetett volna az egyetlen akivel később normàlis életem lehetett volna..."
Ez az elmélet honnan jött? Ne meséld már be magadnak, hogy az egész világon csakis ő az egyetlen, aki illik hozzád? Főleg, hogy a volt kapcsolatotokat úgy értékeled, hogy "nem volt rossz".
Inkább művelődj kicsit, olvass egy könyvet vagy valami
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi az oltàst 😅 Tudom bolond vagyok kicsit.
2022. júl. 3. 09:52
4/9 anonim válasza:
Erre nehéz mit mondani elsőre. A sztori meg az oltás olvasása közben olyan jutott eszembe, amit ha leírok úgyse érted meg, tehát szerintem érned kéne még, az meg időbe telik, nem lesz egyből.
5/9 A kérdező kommentje:
Ìrd le nyugodtan hàtha sikerül mégiscsak. Ez ìgy nem vàlasz :)
2022. júl. 3. 11:00
7/9 A kérdező kommentje:
"A sztori meg az oltás olvasása közben olyan jutott eszembe, amit ha leírok úgyse érted meg" Elìtélsz ùgy hogy nem is ismersz. Miből gondolod hogy nem érteném meg? Ìgy csak szàjhuszàr vagy. Nekem is eszembe jutott rólad valami amit leìrnék de nemfogom mert lehet nem menne àt ennyi erővel 🤷
2022. júl. 3. 11:17
8/9 anonim válasza:
Felejtsd el, ő már lemondott rólad. Ne fuss utána.
9/9 A kérdező kommentje:
#8 igazad van ..ìgy lesz
2022. júl. 3. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!