Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti azt hogy nem akaratból hanem muszájból szakítok? Miert várja el hogy hazudjak?
Szerelmesen szakitok, mert van egy elviselhetetlen oldala is, amivel nem lehet együtt élni.
De amúgy szerelmes vagyok, akarnám őt, vele lennék, ha csak a jó oldala lenne.
Megváltozni nem tud, már próbált.
Nagyon szenvedek a szakítástól, legszívesebben átölelném vele lehetnék, de nem lehet, nem tudok mert a rossz oldalát nem tudja levetni.
De állandóan azt erőlteti hogy mondjam ki azt hogy nem akarok vele lenni, nem akarom őt, nem kívánom őt, de ez nincs így. Ellenkezőleg van.
Kényszerszakítok csak, a saját akaratomat próbálom leküzdeni, ésszel megyek a szív ellen.
Miért kell neki ahhoz hazudnom hogy "elengedjen" és hagyjon békén?
Az eredeti kérdésedben szakítottál vele.
De már mégsem akarsz, de nem lehet vele élni.
Még te magad sem tudod megfogalmazni hogy pontosan mi az amit gondolsz/érzel.
Össze-vissza írsz mindent és hírtelen egyik írásból a másikba csapsz.
Ne a múltban élj, hogy akkor mi volt vele meg veled, hanem a jelenlben és azzal kellene foglalkozni hogy ő most milyen.
Ami neked nem tetszik.
Józan ésszel biztosan nem maradnék ilyen ember közelében.
"5. Elengedtem őt- tehetetlen vagyok alapon."
Ez konkrétan mit takar?
Megmondtad, hogy szakítasz, és elköltöztél tőle?
"Elővette a jó oldalát azzal akar manipulálni."
Ha tényleg elengedted, akkor mi az oka, hogy továbbra is tud manipulálni?
Miért kommunikálsz vele a szakítás után?
"Miért nem érti azt hogy nem akaratból hanem muszájból szakítok?"
"Kezelhetetlen is, belátása sincs."
A vessző utáni két szóban megválaszoltad a kérdésedet.
Nem. De a gyk-ban nem csalódtam.
Most csak azon az egy dolgon rágódom hogy megéri e taglalni a reszleteket.
Ha azt írom hogy szeretem a párom és szakítok akaratom ellenére muszájbol, es elkezdenek cafolni mert ők jobban tudják hogy milyen alapon szakítok mint én, es az szerintük akarati es nem kiprovokált, kikényszeritett, akkor győzködjek e bárkit is.
Utolsó pelda ha valaki azert szakit mert megcsalták és nem jókedvéből, az igenis egy kikenyszerített szakítás. Nem más. A masiknak nem fér a normájába.(most hagyjuk a hülyéket akik megbocsájtanak 10 szer is)
Azt hiszem legközelebb meghagyom higyjen amit akar a gyk. Ötlet/válasz a konkrét valahogy amugy kanyarban sincs, csak a kérdező ekézése van.
Igen, légyszi taglald a részleteket. Engem érdekel, hogy PONTOSAN miket csinál a párod, nem a megállapítások, hogy ambivalens meg nincs belátása.
Én nem bántalak, csak érdeklődöm és segíteni próbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!