Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem érti azt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti azt hogy nem akaratból hanem muszájból szakítok? Miert várja el hogy hazudjak?

Figyelt kérdés

Szerelmesen szakitok, mert van egy elviselhetetlen oldala is, amivel nem lehet együtt élni.

De amúgy szerelmes vagyok, akarnám őt, vele lennék, ha csak a jó oldala lenne.

Megváltozni nem tud, már próbált.

Nagyon szenvedek a szakítástól, legszívesebben átölelném vele lehetnék, de nem lehet, nem tudok mert a rossz oldalát nem tudja levetni.

De állandóan azt erőlteti hogy mondjam ki azt hogy nem akarok vele lenni, nem akarom őt, nem kívánom őt, de ez nincs így. Ellenkezőleg van.

Kényszerszakítok csak, a saját akaratomat próbálom leküzdeni, ésszel megyek a szív ellen.

Miért kell neki ahhoz hazudnom hogy "elengedjen" és hagyjon békén?

2022. júl. 3. 08:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj bele légyszi tizedjére is, hogy nem akarsz szakítani, csak muszáj. Ez most lényegtelen. Úgy döntöttél, hogy szakítasz, hiába szereted. Akkor miért foglalkozol vele? Miért kell elengednie?

Értem a helyzetet, azt is hogy a pasi beléd akar kötni hogy átverted, ha azt mondanád, hogy nem szereted. Miért nem mondasz annyit, hogy szeretlek, de nem megy veled, szia. Utána nem találkoztok, nem beszéltek, nem írogattok egymásnak. Majd túlteszi magát rajta.

2022. júl. 3. 14:55
 102/112 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megint nem tiszta.

Kérdező folyamatosan szidod azok az embereket akik időt szánnak arra hogy neked segítsenek.

Amit nem értek hogy egyik pillanatban nem tudod a választ a másikban meg más valaki más megválaszolta, de lényegében nem itt kaptál választ.

Nem tudod egyik válaszunkat sem elfogadni, nem tudom minek raktad fel a kérdésed, vagy tán ennyire unatkozol?

Mindent a szádba kell rágni, de még akkor sem kielégítő a válasz számodra, mert más út éd az nem jó.

Nem azt mondjuk amit hallani akarsz.

Ha annyira bajban lennél hidd el nem gyakorin kérdeznéd meg, hanem személyesen vagy netem kutatva megtalálnád az erre való szakembereket akik ezekben segítenének.

Az eddigi válaszaidból levéve neked is van valami személyiség zavarod, nem csak a pasinak.

De én már azt sem tudom hogy mi van, mert most hol együtt vagytok, hol nem.

2022. júl. 3. 15:03
 103/112 A kérdező kommentje:

Zaklat. Es azt szeretném ha szakítás után ami van MOST, elfelejtene nemes egyszerűen.

azzal meg nekem is konnyebb lenne TALÁN. Mert azért nagyon keményen fáj a szakítás. Amikor felkeres szinte vigasz. Miatta szenvedek amiben ő a vígasz.

Ha neki lenne ereje hátatforditani akkor nekem is.

Ha akaratomból szakítanék es nem akaratom ellenére, muszájbol, mindez nem lenne valoszinuleg.

2022. júl. 3. 15:04
 104/112 A kérdező kommentje:
Beszolás nelkul amugy nem megy irkálni? Ezt is elemezhetném amugy milyen emberek lehetnek a szavak mögött.
2022. júl. 3. 15:06
 105/112 anonim ***** válasza:
100%

De ő meg egyáltalán nem akar szakítani, szóval valószínűleg nem fog elfordulni hamarabb.

A zaklatást nem lehet kiküszöbölni valahogy? Telefonszám/fb letiltása. Tutira nagyon nehéz, de írtad is, hogy vigasz az, ha beszéltek. Neked is könnyebb lenne, ha kiiktatnád ezt a tényezőt.

2022. júl. 3. 15:07
 106/112 A kérdező kommentje:
Elkoltozom rajta vagyok. Csak ezt ki akarom védeni. A legjobb az lenne ha tudnank egymás "mellett" élni egymást lesz.rva. mert nem neki kell uj életet kezdeni miattam hanem forditva. Az meg b.zi nagy lépés es nem is akarok 1 ember miatt. Csak muszajbol tenném azt is. Ugye a szakadék példa..ha kell, en ugrok.
2022. júl. 3. 15:13
 107/112 anonim ***** válasza:
100%

"Elkoltozom rajta vagyok."

"Es azt szeretném ha szakítás után ami van MOST, elfelejtene nemes egyszerűen."

Addig ez nehéz lesz, amíg vele laksz az ő lakásában / házában / albérletében.

"Amikor felkeres szinte vigasz."

Ha még nem költöztél el tőle, akkor mit jelent a gyakorlatban az, hogy "amikor felkeres"?

2022. júl. 3. 16:05
 108/112 anonim ***** válasza:
100%

#71 és #80

Én is már feladtam, pedig tényleg segíteni szerettem volna. Leírtam nem egyszer a saját tapasztalatomat arról, amikor kiléptem egy bántalmazó kapcsolatból. Semmi értelme nem volt úgy látom.

Azóta is néha ránézek a dráma queen új kérdéseire, mik a fejlemények de már nem próbálok segíteni, már nem is sajnálom.

2022. júl. 3. 17:22
 109/112 anonim ***** válasza:
100%

Ha még érdekel valakit, linkelem egy kérdését, ahol linkeltem több másikat is. Természetesen ennél sokkal több volt, de ezeket is csak mazoistáknak ajánlom.

A kérdező nárcisztikus, illetve hisztrionikus személyiségzavarban szenved. Pontosabban ő egyáltalán nem szenved, mi szenvedünk tőle, akik minden nap látjuk itt az ámokfutását. Soha nem fogja bevallani, hogy ő írta őket, de nagyon könnyű felismerni. Baromi egyszerű a stílusa és mindig ugyanaz a vége. Miután minden válaszolót elküldött a francba, Ő megfejti a NAAAAGY kérdést, hisz mit is várt tőlünk, hát ő a BÖLCS, a mindenki fölött álló. Természetesen mindig a pszichopata pasija világít rá a megoldásra, vagy valamelyik elődje.

Vicc az egész nő, bár inkább siralmas. Kár, hogy bezártak a Lipótot😭

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2022. júl. 3. 18:04
 110/112 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet reménytelen. A kérdező 2 év múlva is ott fogja előadni ezt a szappanoperát.
2022. júl. 3. 18:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!