Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem érti azt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti azt hogy nem akaratból hanem muszájból szakítok? Miert várja el hogy hazudjak?

Figyelt kérdés

Szerelmesen szakitok, mert van egy elviselhetetlen oldala is, amivel nem lehet együtt élni.

De amúgy szerelmes vagyok, akarnám őt, vele lennék, ha csak a jó oldala lenne.

Megváltozni nem tud, már próbált.

Nagyon szenvedek a szakítástól, legszívesebben átölelném vele lehetnék, de nem lehet, nem tudok mert a rossz oldalát nem tudja levetni.

De állandóan azt erőlteti hogy mondjam ki azt hogy nem akarok vele lenni, nem akarom őt, nem kívánom őt, de ez nincs így. Ellenkezőleg van.

Kényszerszakítok csak, a saját akaratomat próbálom leküzdeni, ésszel megyek a szív ellen.

Miért kell neki ahhoz hazudnom hogy "elengedjen" és hagyjon békén?

2022. júl. 3. 08:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2022. júl. 3. 09:35
 12/112 A kérdező kommentje:

Nem nem szakítanék ha nem lenne másik énje.

De igenis muszájbol szakítok csak.

De amugy vele lennék, szeretem őt minden más van.

Ugy tesztek mintha még nem szakított volna senki a világon szerelmesen! Hogy szivbol szereti de muszáj szakítani.

Fiktív példa:

Pl valaki megcsal valakit. A màsiknak fáj, szenved, szerelmes, de bízni mar nem tud, (nem is változna a masik), szerelmes, de akkor is szakít.

Vagy illegálisan dolgozik valaki, a masik szereti őt, de nem tud élni egy bűnözővel. Szerelmes, de szakít.

Olyat kéne elviselni a masikban, amit lehetetlen elviselni. Nem lehet a szerelem után menni mindig, ha megcsalnak vagy bármi nem fér bele normádba mert rád is nézve veszélyes. Ki járna pl egy gyilkossal vagy bármi?

Hátha így átmegy a hitetlenkedőknek.

Nem más pasi van, nem akarok szakitani, de a kapcsolat a masik miatt egyszerűen működésképtelen. Ami jelleme ráadásul tehát semmi esély nincs arra hogy változzon. Ha akar próbált sem tud változni. A képesség nincs meg. ilyen marad amíg él.

Nem akarok szakítani, hanem muszáj szakítanom es azzal a saját akaratom ellen is menni.

2022. júl. 3. 09:37
 13/112 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarok szakitani"

Igen, ez a baj, hogy te valójában nem akarsz, ezért nem vagy képes lezárni ezt az egészet, és ezért tud téged érzelmileg manipulálni, benne tartani a játszmájában.

Majd ha VALÓBAN szakítani akarsz, akkor sikerülni fog.

2022. júl. 3. 09:49
 14/112 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok szakítani, hanem muszáj szakítanom es azzal a saját akaratom ellen is menni."

Ebből, meg más általad korábban írd dologból is az derül ki, hogy nem jól értelmezed, hogy mit jelent a "saját akarat", a saját szabad akaratod.

2022. júl. 3. 09:51
 15/112 anonim ***** válasza:
88%
Észrevetted, hogy nem válaszoltál a 10. hozzászólásban Neked feltett kérdésre?
2022. júl. 3. 09:52
 16/112 A kérdező kommentje:

Valóban van. Szakítás van.

Mar csak azon megy a vita, hogy én ezt akarom e. Nem. Nem ezt akarnám. Ez kikényszeritett kiprovokált muszáj kényszerszakítás csak.

En legszivesebben teljesen mást akarnék vele. Amit nem lehet, mert "skizo". Illetve ég és föld egyben ami ő. 2 oldali ember.

Hihetetlen ez hogy senki nem érti, mikozben velem is szakitottak már ugy hogy nagyon szerelmes a srác belém. De látta hogy nem tud mit tenni, távoznia kell. En mégsem kezdtem el őt terrorizálni azzal hogy mondd ki hogy nem akarsz velem lenni. Mondd ki, hogy nem szeretsz. Tudom hogy szerelmes és tudtam felfogtam ennek ellenére miert szakít. És tiszteletem az övé. Nagyon felnézek rá amúgy.

2022. júl. 3. 09:55
 17/112 anonim ***** válasza:
100%

Csak felesleges drámáztok!

"De amúgy szerelmes vagyok, akarnám őt, vele lennék, ha csak a jó oldala lenne."

Ja, kb. mindenki, HA... lenne.

De nem olyan.

2022. júl. 3. 09:57
 18/112 A kérdező kommentje:

10.

Ambivalens ember 2 olyan énnel ami ég és föld.

Írtam példákat is

Nezz egy olyat aki pl rengeteg baratka van karriere tarsadalomba be van illeszkedve szeretik a nők a párja imádja. De mondjuk mellékállásban egy gyilkos amit csak a párja tud.

Te tudnál ezzel egyutt élni szerelem ide vagy oda? Ha belehalsz is inkább vége. Nem?

Vagy milyen példákat írjak?

2022. júl. 3. 09:58
 19/112 A kérdező kommentje:
*barátja
2022. júl. 3. 09:59
 20/112 anonim ***** válasza:
96%

"Ez kikényszeritett kiprovokált muszáj kényszerszakítás csak."

Nem. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai is, senki nem tökéletes. Neked nem felel meg az ő személyisége, nem tudod elviselnim, ezért szakítasz. A többi csak felesleges drámázás és körítés.

Kapcsolatfüggő vagy és az ilyenkeből lesz az is, akik elviselik az erőszakot, mett "HA nem verne néha, AKKOR olyan tökéletes lenne minden."

2022. júl. 3. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!