Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek tul rajta,ha a munkatarsam?
Figyelt kérdés
Igen tudom nem kellett volna osszejonni munkatarssal mar en is belattam. Soha tobbet nem is tennem, de ez van sajnos.
Minden nap latom, van koztunk munkakapcsolat is, meg ha masik epuletben lenne vagy ilyesmi,jobban viselnem.
Gondolkodtam a felmondason, de tok jo a munkahelyem, nem akarom itt hagyni.
Igazabol en szakitottam,de azert mert nem volt jo neki mar velem es nem akartam hogy szenvedjen.
Elvileg meg vannak irantam erzesei,de ugy erzi,hogy most egyedul akar lenni es nem velem. Gondolom szokasos kamu duma, aztan 2 het mulva mar massal fog kavarni.
Mit tegyek,hogy jobb legyen?
2022. jún. 28. 07:24
11/12 anonim válasza:
Képzeld én három csajt fektettem meg már munkahelyen nekem még égőbb őket kerülgetni utálom a helyzetet de felmondani nem akarok még
12/12 A kérdező kommentje:
Teljesen mas hogy csak dugtatok en meg szeretem az exem es faj. Ha csak kellemetlen lenne es nem ereznek semmit iranta, nem erdekelne.
2022. jún. 29. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!