Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vár esetleg választ erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vár esetleg választ erre az üzenetére?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Előre is elnézést kérek, de iszonyatosan padlón vagyok ettől.

Lassan 3 hete mondtam ki a szakítást, mert a vége felé már nagyon nem tudtam azt érezni hogy nem csak ketten vagyunk ebben a kapcsolatban. A volt barátnő mindig fel fel bukkant, és egyre többször, egyre bénább dolgokkal. Nagyon hosszasan tudnám sorolni a történetet, rengeteget benyeltem. De valahogy a bizalom eltört, pedig próbálkozott, próbáltuk helyre tenni a dolgokat.

Kimondtam a végét a kapcsolatnak. Nem volt haragos vagy tapló módban a dolog. Vagy csak én nem hallottam persze, távol voltam a végén már a helytől is.

Azóta semmi életjel. A születésnapján csak azt éreztem, hogy irok neki. Csak egy aprót, egy köszöntést, és hogy remélem jól van.

A válasza annyi volt hogy köszöni, és reméli én is jól vagyok. Innentől nem tudom mit kell tenni. Reagálni hogy vagyok, vagy ez csak olyan illendőség válasz?

0-24 rá gondolok annyira fáj és nagyon hiányzik még ezek után is. Tudom én csinálok hülyét magamból, de nekem ő volt a minden, nem első kapcsolat vagy tiniszerelem. Félek hogy csak felzaklattam, vagy azt hiszi én már cigánykerekezek örömömben olyan jól vagyok, és most megvetem egy köszöntéssel.

Szóval csak a véleményetek érdekelne, igaz elég rossz pozícióban tudtam csak feltűntetni most, de ez az igazság. Az ilyen üzenetre várnak vissza választ?

2022. jún. 27. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem normális, hogy az embernek a párja a minden. Max tini szerelem esetében vagy akkor, amikor érzelmileg nagyon durván függsz tőle, akkor van ilyen.

Ha van életed rajta kívül is, akkor egy szakítás sem visel meg annyira, úgyhogy valószínűleg ezért érzed magad ennyire kutyaul.

2022. jún. 28. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!