Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vár esetleg választ erre az üzenetére?
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, de iszonyatosan padlón vagyok ettől.
Lassan 3 hete mondtam ki a szakítást, mert a vége felé már nagyon nem tudtam azt érezni hogy nem csak ketten vagyunk ebben a kapcsolatban. A volt barátnő mindig fel fel bukkant, és egyre többször, egyre bénább dolgokkal. Nagyon hosszasan tudnám sorolni a történetet, rengeteget benyeltem. De valahogy a bizalom eltört, pedig próbálkozott, próbáltuk helyre tenni a dolgokat.
Kimondtam a végét a kapcsolatnak. Nem volt haragos vagy tapló módban a dolog. Vagy csak én nem hallottam persze, távol voltam a végén már a helytől is.
Azóta semmi életjel. A születésnapján csak azt éreztem, hogy irok neki. Csak egy aprót, egy köszöntést, és hogy remélem jól van.
A válasza annyi volt hogy köszöni, és reméli én is jól vagyok. Innentől nem tudom mit kell tenni. Reagálni hogy vagyok, vagy ez csak olyan illendőség válasz?
0-24 rá gondolok annyira fáj és nagyon hiányzik még ezek után is. Tudom én csinálok hülyét magamból, de nekem ő volt a minden, nem első kapcsolat vagy tiniszerelem. Félek hogy csak felzaklattam, vagy azt hiszi én már cigánykerekezek örömömben olyan jól vagyok, és most megvetem egy köszöntéssel.
Szóval csak a véleményetek érdekelne, igaz elég rossz pozícióban tudtam csak feltűntetni most, de ez az igazság. Az ilyen üzenetre várnak vissza választ?
Hülyeségeken gondolkodsz.
"Félek hogy csak felzaklattam, vagy azt hiszi én már cigánykerekezek örömömben olyan jól vagyok, és most megvetem egy köszöntéssel"
Le se szrja mi van veled, nem érdekli. Akkor se érdekelte, mikor az ex mindig felbukkant. Egyébként meg szakítottál, mit kéne vele csináljon?
Már a születésnapjára se kellett volna írni, ostobaság volt. Nem "kell" csinálni semmit, vége van.
Ha vissza akarsz menni hozzá és szenvedni tovább, akkor írsz neki hogy szeretnél találkozni és beszélni a kapcsolatról. Hatalmas hülyeség lenne és akkorát szívnál, mint a ház, de ha ez kell, akkor csináld.
Megkönnyebbült hogy szakitottál(hogy helyette kimondtad) és békén hagyod. De nem akar taplo lenni.(kulonben szakitott volna ha egyenes merne lenni)
Ne alázd magad elotte, es ne az egoját legyezd azzal, hogy a vergődésedről biztosítod.
Lesz@rja, csak te akarsz írni.
Valójában messze nem tudsz túllépni rajta, és az olyanok mint te, vissza is mennének az exükhöz.
Vagy felébredsz és túllépsz rajta, vagy sírás lesz, és hiszti hosszú ideig...
Felesleges a kezdeményezés már. Nem hiszem hogy tényleg érdekelné őszintén hogy vagyok. A válasza bár rövid, de éreztem benne a közönyt és inkább a dühöt.
Ha ő úgy ítélte meg ezt az egészet hogy én vagyok a szemét alak, semmilyen jó szóval nem fogom tudni megváltoztatni. Pedig jó eséllyel ez van nála, vagy a volt barátnő...
Ne gyárts téziseket.
Ne kombinálj.
Abbol ítélj csak, amit tudsz.
Nem volt veled korrekt, soha nem is lenne az.
Arrol hogy mit gondol beszél rolad, ne tippelgess mert semmi nem neked szol. Ha szid a masikat akarha manipulálni hogy bizonygassa hogy őt szereti, ha jokat mondana rolad, akkor lehet a masikat szandekosan akarja feltekennye tenni. Stb
Barmi is ha rolad szolna valojaban már nem rolad szolna hanem a masikrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!