Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta? Szakított velem
Ezt sajnos túl kell élni
Nincs mit tenni
Jobb hogy most van ennek vége és nem évekkel később
Ha ő nem érezte azt amit te, felesleges ezt tovább húzni
Járj társaságba, hobbi stb , mozdulj ki
Teljesen mindegy, mi volt a képben.
Ha egy harmadik be is kerül a képbe, azért a párkapcsolatban résztvevők a felelősek, magyarul ok csesztek el a kapcsolatot, tehát ugyanúgy a csávó lenne a hibás.
Teljesen mindegy, miért történt. Orulj neki, hogy nem évekkel később mondjuk gyerekkel hagyott el.
Rossz lesz pár hétig vagy hónapig, de lassan el fogod felejteni és lesz majd más idővel. Fel a fejjel :)
Én ilyen helyzetben voltam nemrég. Én is szerettem a lányt és jól is éreztem magam vele de mégis volt egy két olyan dolog ami miatt úgy gondoltam ebbe nem kéne komolyabban belemenni, és nem volt szó harmadikról egyáltalán.
Kicsit nekem túl konzervatív volt a gondolkodásmódja. Ami valamilyen szinten a szexualitására is hatással volt, mert jókat szexeltünk de egyszerűen más a stílusunk. És mégcsak nem is az h ő nem lenne aktív, mert az, de nekem van egy kis domináns hajlamom ő pedig teljesen a vanilla szexet szereti. Meg elég sokat csalódott a férfiakban ami már néha visszajött pár témában és ez nem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!