Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masodik alkalommal szakitottunk, van meg esély a kibekülesre? Mi lenne a megoldas ? Nagyon bonyolult a dolog !!!!
Sziasztok.
Párommal nagyobb korkülönbseg van köztünk, 20 év. Neki volt mar családja, van egy lánya.
Kapcsolatunk első 8 hónapja szinte mesébe illő. Alig voltak viták, megvolt a harmónia. 8 hónap után bemutatta a lányát. 13 éves. Visszahuzodó, magába zárkózó gyerek. Semmi nem tetszik neki. Mindenre huzgalja a száját. Olyan mint akinek 100 halottja van. Semmi boldogság nincs benne. Szolsz hozza, kérdezel valamit válaszol. De a másik iránti érdeklődés nulla. Többször mondtam a páromnak, h beszéljen vele. Mentette, de semmi változás. Ez nagyon feszülté tett. Nem volt elég, meg az exe is minden apró dologgal hívogatta. Akárhányszor jött a gyerek, mar sík ideg voltam. Ebből fakadóan gorombaskodtam amit megbantam. Ekkor kezdődtek meg a viták. Párom csititgatott, de nem hallgattam rá. Mondta h ő nyugalmat akar. Előző kapcsolatában így élt. Én fittyet hánytam rá .
1,3 hónap után külön mentünk. 1 hónap múlva kibekültünk. Volt egy feltétele, ha nem lesz jobb a helyzet a gyerekkel akkor bekeben különvalunk.
Ezek után igyekeztem, vettem a gyereknek kis apróságot, amit tudom h szeret. Örül neki. Úgy tünt hatásos lesz, h kedveskedek.Par nappal később a gyerek anyja ramirt. Mondta h assuk el a csatabardot. Én elutasitottam ( hónapokkal előtte én írtam a nőnek a gyerekkel kapcsolatban, összeszolalkoztunk. Letiltott). Az elutasítás után a gyerek megint kezdett ugyan úgy viselkedni mint a kezdetekkor. Nem akart ott aludni ha én ott vagyok.Ekkor előjött bennem megint a feszültség. Akkor azt mondtam meregből a páromnak h akkor fejezzük be. Elegem van. Összevesztünk. Szakítottunk.
Sajnos előbb cselekszem, mint gondolkodnek. Próbáltam bekülni, ő nem akar. Azt mondta elege van a sok hülyesegemből, a hisztijeimből.. Minősíthetetlen volt a viselkedesem. Ő csititott. Engem nem érdekelt. Hiába adta a tanácsokat engem nem érdekel. Önfejű, akaratos vagyok. Minden úgy legyen ahogy én akarom. Ki szeretett belőlem. Eltaszitottam.
Ehhez meg hozzájön, h a szüleim ellenzik. Nem tudjak h együtt vagyunk. Ez a páromat bántja. Azt mondta keressek egy korban hozzam illőtt, akitől lehet gyerekem, mivel ő mar nem akar. Aki mellet teljes életet elhetek. Ahol nincs egy másik kapcsolatból gyerek. Nincsenek problémák. Ha esetleg 1-2 ev mulva nem lesz egyikünknek sem senkije. Atgondolja a dolgot, lehet megprobaljuk. Addig eljem az életem. Ismerkedjek.
Sajnos elkövettem azt a hibát, h erőltettem. Zaklattam. Azt tanacsoltak neki, h csajozzon be. Akkor békén hagyom. Ráadásul egy munkahelyen dolgozunk.Nem tudom, h ebből lehet-e meg valami.
Nagyon megbantam amit tettem. Ez felnyitotta rendesen a szememet. Hagytam, h ezek a gondok elhatalmasodjanak rajtam. A gondokra fókuszáltam, ami túlnőtt rajtam.Olyan sok hibat követtem el,nem hiszem h jova lehet- e tenni. Nagyon szeretem , de ezek utan nem erzek remenyt.
Ha valaki tud hasznos tippet adni, aki jart hasonlo cipőben... Szivesen meghallgatom.
Szerintem egy ilyennek még egy korabeli sem való, nemhogy még gyerek is.
De úgyis csak a szokásos troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!