Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Masodik alkalommal szakitottun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masodik alkalommal szakitottunk, van meg esély a kibekülesre? Mi lenne a megoldas ? Nagyon bonyolult a dolog !!!!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párommal nagyobb korkülönbseg van köztünk, 20 év. Neki volt mar családja, van egy lánya.

Kapcsolatunk első 8 hónapja szinte mesébe illő. Alig voltak viták, megvolt a harmónia. 8 hónap után bemutatta a lányát. 13 éves. Visszahuzodó, magába zárkózó gyerek. Semmi nem tetszik neki. Mindenre huzgalja a száját. Olyan mint akinek 100 halottja van. Semmi boldogság nincs benne. Szolsz hozza, kérdezel valamit válaszol. De a másik iránti érdeklődés nulla. Többször mondtam a páromnak, h beszéljen vele. Mentette, de semmi változás. Ez nagyon feszülté tett. Nem volt elég, meg az exe is minden apró dologgal hívogatta. Akárhányszor jött a gyerek, mar sík ideg voltam. Ebből fakadóan gorombaskodtam amit megbantam. Ekkor kezdődtek meg a viták. Párom csititgatott, de nem hallgattam rá. Mondta h ő nyugalmat akar. Előző kapcsolatában így élt. Én fittyet hánytam rá .

1,3 hónap után külön mentünk. 1 hónap múlva kibekültünk. Volt egy feltétele, ha nem lesz jobb a helyzet a gyerekkel akkor bekeben különvalunk.

Ezek után igyekeztem, vettem a gyereknek kis apróságot, amit tudom h szeret. Örül neki. Úgy tünt hatásos lesz, h kedveskedek.Par nappal később a gyerek anyja ramirt. Mondta h assuk el a csatabardot. Én elutasitottam ( hónapokkal előtte én írtam a nőnek a gyerekkel kapcsolatban, összeszolalkoztunk. Letiltott). Az elutasítás után a gyerek megint kezdett ugyan úgy viselkedni mint a kezdetekkor. Nem akart ott aludni ha én ott vagyok.Ekkor előjött bennem megint a feszültség. Akkor azt mondtam meregből a páromnak h akkor fejezzük be. Elegem van. Összevesztünk. Szakítottunk.

Sajnos előbb cselekszem, mint gondolkodnek. Próbáltam bekülni, ő nem akar. Azt mondta elege van a sok hülyesegemből, a hisztijeimből.. Minősíthetetlen volt a viselkedesem. Ő csititott. Engem nem érdekelt. Hiába adta a tanácsokat engem nem érdekel. Önfejű, akaratos vagyok. Minden úgy legyen ahogy én akarom. Ki szeretett belőlem. Eltaszitottam.

Ehhez meg hozzájön, h a szüleim ellenzik. Nem tudjak h együtt vagyunk. Ez a páromat bántja. Azt mondta keressek egy korban hozzam illőtt, akitől lehet gyerekem, mivel ő mar nem akar. Aki mellet teljes életet elhetek. Ahol nincs egy másik kapcsolatból gyerek. Nincsenek problémák. Ha esetleg 1-2 ev mulva nem lesz egyikünknek sem senkije. Atgondolja a dolgot, lehet megprobaljuk. Addig eljem az életem. Ismerkedjek.

Sajnos elkövettem azt a hibát, h erőltettem. Zaklattam. Azt tanacsoltak neki, h csajozzon be. Akkor békén hagyom. Ráadásul egy munkahelyen dolgozunk.Nem tudom, h ebből lehet-e meg valami.

Nagyon megbantam amit tettem. Ez felnyitotta rendesen a szememet. Hagytam, h ezek a gondok elhatalmasodjanak rajtam. A gondokra fókuszáltam, ami túlnőtt rajtam.Olyan sok hibat követtem el,nem hiszem h jova lehet- e tenni. Nagyon szeretem , de ezek utan nem erzek remenyt.

Ha valaki tud hasznos tippet adni, aki jart hasonlo cipőben... Szivesen meghallgatom.

2022. jún. 17. 03:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a baj, hogy ő nőt keres, nem pedig még egy idióta tinit - tök mindegy hány éves vagy a személyi igazolványod szerint, a viselkedésed ezt felülírta. Amint rájött, hogy a 13 éves lánya érettebb nálad, egyből elvesztette a puncid az összes varázsát. Ezt már elbasztad, de talán tanulsz belőle és a következő kapcsolatodban már felnőtthöz mérten fogsz viselkedni.
2022. jún. 17. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy ilyennek még egy korabeli sem való, nemhogy még gyerek is.

De úgyis csak a szokásos troll vagy.

2022. jún. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!