Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Javítható ez még? A hiányérzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javítható ez még? A hiányérzet lehet valakire jó hatással?

Figyelt kérdés

7 év távkapcsolat.

Szakítottunk.

Egyszer szeptemberben újra kezdtük, azzal a feltétellel hogy beletörődöm abba hogy nem szeret, aztán lesz ami lesz. Sok jóra nem vezetett.

A veszekedés előzménye a megélhetési gondok kérdése, anyagiak. Jelenleg ő egy esztergályos műhelyben dolgozik, én egy étteremben konyhalányként. Amúgy, szakács vagyok, mindig is szakácsként dolgoztam. Abból indult a vita hogy miért nem megyek dolgozni innen 50km-re lévő vendéglátó egységbe amihez minimum 2 átszállással kellene menjek és nincs bejárási támogatás sem, DE OTT több lenne a fizetésem... ami ugye elmenne a bejárásra de én csak elmondása alapján kifogásokat keresek és lusta vagyok, szerinte léhűtő az életmódom és munkakerülő vagyok, mindig az voltam, akkor is ha egyszerre 2 helyen dolgoztam. Neki 1790 Ft/ óra díja, és én csak egy konyhalány vagyok aki csak mosogat. Meg se szólaljak. Az nem számít hogy van érettségim és 2 szakmám. Nem kéregetek én tőle pénzt... illetve persze keresek más munkát de sza.rt a hu.gyra nem cserélek.

Nem élünk együtt,nincsenek kiadásaim vele. A veszekedés java csak innen indult el. Sosem tanúsít egy kis lojalitást a másik felé. Mindenben elhord egy buta libának mintha vele az ember az isten lábát megfogná, és ő annyival de annyival okosabb lenne nálam.

Korábban is már mentünk szét a viselkedése miatt, nyilván én sem vagyok egy matyó hímzés de rengetegszer viselkedik alpári módon és nem figyel a másikra. Ha annyit kérek tőle csak fele annyira tiszteljen mint az anyját, már fenyegetőzik azzal hogy kidob mert hogy merem az anyját emlegetni. Ő egy dolgos nő, bezzeg én...minden csak jó nem. És akkor csodálkozik hogy unszimpátiát vált ki.

A jó pár évvel ezelőtt történt szakításkor én megismertem egy férfit akivel nem feküdtem le de azóta is azt hallgatom milyen egy alja nő vagyok holott nem beszélek az illetővel, és együtt sem voltunk...Ennek előzménye hogy mindennap elzavart, én pedig végén eleget tettem a kérésének. Nekem jól esett akkor valakivel beszélgetni. Tudom, nem szép dolog.. én is hibáztam, de lemerem fogadni ő sem szent életű.

Másolok be részleteket, abból amiket mondott ma nekem. Szexualitás nekem így nem megy, hogy sosincs 2 jó szava felém. Hónapok óta nem mondja szeret. Volt már rá példa hogy mérgében hozzám vágott hasonlókat vagy a külsőmet becsmérelte, de szerintem ebben az esetben igaz amit mond. Nem szeret. Nincs ennek a kapcsolatnak értelme ugye? Legszívesebben keresném mert szeretem őt, de ez túl sok és szeretném ezúttal tartani magam ahhoz hogy nem hunyászkodom meg. Akiknél ennyire eldúrvultak a veszekedések megtudták még menteni? Hogy alakult később a kapcsolatotok? Volt már nálatok olyan hogy azt mondta a párotok nem szeret és később mégis keresett azzal hogy szeret? A hiány okozhat olyant hogy rájöjjünk szeretünk valakit?

"Aszed én tisztellek

Vagy szeretlek

Hol elsz te

Fas.zomat erdekelsz

Xy

Ez csak vagdalkozas

Kellesz is meg nem is

Inkabb csak vonzodom

Szerintem

Bar nem tudom

Erdekel is meg nem is

Semleges

Zavar ha elmesz valahova

Iranyitani es szeretnelek

De meg sem erdekel

Szoval

Mi ez

Hat van rajtad mit sajnalni

Legalabb a testeddel csinalhattal volna valamit

Kelletni magad de erre is keptelen voltal

Nem szeretlek megszoktalak

Baz.dmeg xy erre sem vagy kepes

Arra nem vagy kepes kicsit vonzalomba hozz

Bun.ko fas.z vagy teged mindenhol csak utalnak

Nem tudom mi a jo de te aztan pláne nem tudod volt az egy albánci.any barátod meg én es te adod a parkapcsolati tanacsokat de en a kutya elé is ugrom a barátnömért

Tapsvihar

Ez vegig bennem volt

Hasznalhatatlan vagy

Masra nem is lehetne hasznalni

Fa.szt latnal azt felnel hozza erni

Legszivesebben po.fan vernelek

Kar messze laksz

Megerdemelned

Nem kar erted

2022. jún. 16. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Koptasd le, ne kínozd magad egy ilyen f@$$zal.
2022. jún. 16. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... Én ezt már nem akarnám javítani. Ez a pali nem ér annyit
2022. jún. 16. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretném azt hinni, hogy ez kamu, ilyen egyszerűen nincs.

Hogy a fenébe lehet szeretni azt, aki így beszél veled?

2022. jún. 16. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi, hogy ez ilyen sok sok évig eltartott...

nagyon kétségbe lehetsz esve, hogy ilyen sokáig vele maradtál...

2022. jún. 16. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Ez neked párkapcsolat? Mit akarsz ezen javítani? Én egy ilyen alakkal szóba sem állnék. Verbálisan bántalmazó, sértegető, önbizalom romboló, tanulatlan bunkó. Megaláz és becsmérel téged. Jó ez neked?

Keress magadnak egy normális pasit.

2022. jún. 16. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Vissza se nézz.
2022. jún. 16. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lapat.
2022. jún. 16. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

" Legszívesebben keresném mert szeretem őt "

Oszt mégis mi a jó isten faszáért?

2022. jún. 16. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sürgősen menjen egy körzeti pszichológushoz Ami egyébként ingyenes és próbáld meg kitalálni vele hogy mi az oka annak, milyen lelki sérüléseid vannak amiért ragaszkodsz egy ilyen f*szhoz. Már ne haragudj de egy normális ember nem beszél így a másikkal kivéve hogyha valami nagy egzisztenciális problémája van...
2022. jún. 16. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Addig olvastam,hogy írtad, szeptemberben jottetek össze azzal a feltétellel,hogy elfogadod,nem szeret.

Bocs, de miaf@sz van????!!!!

Nem kell ide kérdést kiírni, ha ebben a sz”rban benne maradsz, az a te hibád.

2022. jún. 17. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!