Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak ti mért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mért nem hagyjátok békén a volt szeretőtöket ?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele tiltotam ahonnan csak tudtam de Ö magánszámról hívosgat amikor felveszem a hívást zenélt küldött. Most utólag szerintetek érezirántam vagy csak szórakozik

2022. jún. 15. 13:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudja, hogy szexre bármikor kapható vagy, hiszen hasonló az erkölcsi morálod, lásd:

"barátnője van és anno már írtam a barátnőjének hogy mi van köztünk de ugyan úgy együtt vanak és mi is együtt voltunk hiába többször is montam neki hogy a barátnöjének írni fogok nem érdekelte"

2022. júl. 14. 08:06
 22/30 NTBS ***** válasza:
Szólj a párjának, rejtett számot ne vegyél fel.
2022. júl. 14. 08:37
 23/30 anonim ***** válasza:
A ferfi csak "teszi a dolgát"
2022. júl. 14. 10:49
 24/30 anonim ***** válasza:

16-os, de igen, van aki nem boldog otthon, de nem tud kilépni, mert akkor bukja a gyerekeit (nem mindenkinek veszi be a gyomra a hétvégi szülőséget, vannak ám apák, akik szeretik a gyerekeiket) és mindemellett van benne annyi felelősségérzet, hogy nem akarja anyagilag lehetetlen helyzetbe hozni a családját csak azért mert ő szerelmes lett. Vagy vannak ennél önzőbb indokok is, pl. akkor max.albérletbe mehetne és gyerektartással mindennel együtt ez lenne neki az anyagi csőd. Szóval vannak helyzetek, ahonnan csak nagy áldozatok árán tud egy férfi kijutni, ilyenkor előfordulhat, hogy nem teheti meg, hogy kilépjen, akkor se, ha szerelmes másba.

Egy barátnő véleményem szerint nem ekkora felelősség és nem ilyen akadály. Ha egyszerre két barátnőt tart, akkor ott én is azt gondolom, hogy nincs igazi szerelem. Nyilván működik a birtoklási vágy, nem lehet rossz háremtulajdonosnak lenni, nyilván vannak érzelmek is, de mindkét nő iránt és egyáltalán nem szereti annyira a szeretőjét, hogy feláldozza érte a másikat.

2022. júl. 14. 11:23
 25/30 A kérdező kommentje:
23# Mèrt a fèrfi dolga az hogy nem hagyja bèkèn a volt szeretőèrt aki szakitot vele?
2022. júl. 14. 11:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"nem mindenkinek veszi be a gyomra a hétvégi szülőséget, vannak ám apák, akik szeretik a gyerekeiket"

De ahhoz van gyomra, hogy a feleségének rabolja az idejét!

2022. júl. 14. 11:54
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval vannak helyzetek, ahonnan csak nagy áldozatok árán tud egy férfi kijutni,"

Pff....ha ráérek majd meg sajnálom. Ha vállalta a farka másba dugását, akkor vállalja az ezzel járó áldozatokat is. Ezt hívják felnőtt embernek.

2022. júl. 30. 12:28
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
Aki már egyszer beadta a derekát az lehet máskor is be fogja. Ilyen faék
2022. júl. 30. 19:00
 29/30 anonim ***** válasza:

Nyilván a szex miatt. Ha az nem jön össze, akkor csalódottságában, haragjában.

Nekem ilyen tapasztalatom van. Én szakítottam, hívott folyton, először kedvesen, letiltottam, írt máshol, írt mást, bármit, amivel felkelthette (szerinte) a figyelmem. A végén már egyértelműen csak a dühe hajtotta, de nem tartott sokáig, csak amíg mindenhogyan letiltottam.

Tiltsd le a privát számról érkező hívásokat is.

2022. júl. 31. 16:31
 30/30 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy rázd le! Összejössz velem és amikor hív én majd felveszem a telefont és elküldöm az anyjába. Na mit gondolsz? :)
2022. júl. 31. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!