Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mért nem hagyjátok békén a volt szeretőtöket ?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele tiltotam ahonnan csak tudtam de Ö magánszámról hívosgat amikor felveszem a hívást zenélt küldött. Most utólag szerintetek érezirántam vagy csak szórakozik2022. jún. 15. 13:34
11/30 anonim válasza:
Ha azt akarod hallani tőlünk, hogy azért hivogat, mert szerelmes és nem tud élni nélküled, akkor fel kell ébresszelek. Csak gondolj vissza arra, hogy hogy lettél a szeretője, ez az ő szemében azt jelenti, hogy te bármikor kapható vagy, ha ő jelentkezik. Nem szabtál határokat, mint egy normális párkapcsolatban, te úgymond az ágyasa vagy, bármit megteszel a "szerelmetekért". De ez nem szerelem a részéről, hanem csak simán d.gni akarok és felhívlak, mert éppen rá is érek. De a legfontosabb az egészben, mert te hagyod. Ennyi, nem több, az ő részéről.
12/30 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy miben állt a szeretői viszonyuk. Sok pali a szeretőjébe szerelmes, őt halmozza el figyelemmel, ajándékokkal, a szabadidejének a legjavával.
13/30 A kérdező kommentje:
11# Nem várom hogy azt írjátok hogy szerelmes belém csak kíváncsi vagyok a véleményetek re.fogalmad nincs róla hogy mi volt köztünk és hogy jöttünk össze és azt is meg cáfolnám hogy kapható vagyok mert csak Ö teper mai nap utánam és azt sem tudod hogy mit tettem a szerlműnkért
2022. jún. 17. 14:52
14/30 anonim válasza:
Ha én hívogatnálak, én éreznék.
De nyilván akkor ha nem csak szex lett volna :)
15/30 anonim válasza:
A szex miatt hivogat, hiába képzelsz bele többet.
16/30 anonim válasza:
Ti még nem hallottatok olyan paliról, aki nem boldog otthon? :D
Nem mindenki kizárólag azért tart ám szeretőt, hogy dughasson :)
17/30 A kérdező kommentje:
15# Nem képzelek bele többet akkor nem szakítottam volna csak azt nem értem hogy montam neki hogy vége lezártam vele és tiltom minden honét és Ö hívogat rejtett számról már 1honapja hogy nem találkoztam vele és Ö akkart csak én már nem
2022. jún. 17. 19:31
18/30 anonim válasza:
Ne vedd fel a szám nélküli hivast és el van sikalva...
19/30 anonim válasza:
Mert a szakítás utáni szex is nagyon jó tud lenne havonta egyszer.
Jó dolog utoljára még párszor meghúzni ez ex csajt, de persze már ismerkedni az újjal.
20/30 anonim válasza:
Belementél, most meg nyávogsz, hogy nincs szép vége. Pont annyira vagy felelős, mint ő. Megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!