Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mért nem hagyjátok békén a volt szeretőtöket ?
Valaki nekem azt irta egyszer illetve egy ferfi mondta is már nekem hogy az összes indok csak annyi hogy hagyod. A ferfi csak megy megy elore ig vannak kiskapuk teszi a dolgát.
Ha nincsenek kiskapuk a nő nem hagyja magát akkor pá.
Es ezt tapasztalom is, hogy jé tényleg.
1#
Viberen ahol eddig írtunk tiltotam sőt amit tudtam 2telefon számát tiltottam ,egyik munka helyi másik saját! És többször is montam neki hogy nem szeretnék már tőle semmit de tegnap 3szor is hívot magánszámrol ma is hívot
Egy férfi arra van szoktatva, hogy a nő ezerszer nemet mond neki, mire aztán egyszer csak, látva kitartását, mégiscsak az övé lesz.
Ennek egyenes következménye, hogy szakítás után sokan azt gondolják, kellő kitartással visszahódíthatják barátnőjüket.
Mert úgy vannak vele, hogy aki egyszer már megvolt (odaadta magát) az máskor is meg lesz.
Több olyan férfiról tudok, akik képesek évek után is ráírni egy csajra, mert pl. véletlen összefutottak vagy meglátták az utcán. Sok nő ilyenkor azt gondolja, hogy "jé emlékszik rám? Ilyen hatással voltam rá?". Közben pedig nem, csak nagy úr a kényelem - és úgy gondolják könnyebb dolguk lesz, mert egyszer már sikerült levarázsolni a csajról a bugyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!