Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki szennyesnek szánt engem?
Volt egy lány 3 hónapja voltunk együtt, majd szakított velem, mert hogy rájött hogy még mindig érez az exe iránt, hogy szeret de nem szerelmes belém, meg hogy mekkora erőfeszítés volt neki hogymindig ő szervezte a programokat (khm-khm), meg hogy én ennyit akarzam találkozni (70km volt köztünk és heti egy találka meg a szombat vagy vasárnap lett volna csak) majd mindent amit tettem érte kettönkért lebecsmérelte például én végig nyomtam 12 orát éjszakában majd szombat reggel az első vonattal mentem hozá, ő ment dolgozni szombat este és én vigyáztam a kuytáira majd megkaptam hogy az ha alszok az nem kuyta vigyázás mkndom bocsánat hogy nem 48 vagyok ébren egyhuzamba, csak egy példa aztán 3, 5 hónap után szakítás, 2 hét szünet én többször próbáltam keresni, majd egy hete miután írtam hogy kérem vissza a cuccaim másnap rám irt hogy mizu hogy vagyok, majd megbeszéltük mi ment félre, kérdeztem tudunk-e rajta változtatni, mondta hogy szerinte igen de az a kérdés akarjuk-e mondtam hogy igen ő mondta hogy még nem tud erre választ, tök jól teltek a napok, jokat kacaráztunk, viszább vettem hagytam élni, en időt neki, tényleg annyit kereset mint az előtt 3 hónap alatt mesélt magától, mindenről is, próbálltam programokat szervezni, persze sose volt idő rá, majd tegnap valahogy már másab volt, majd ma a semmiből leírta hogy hát tudom hogy ő csak barátként gondol rám ugye 🤗, hát mondom nem nekem nagyon nem úgy jött le, meg mondom akoor hova azok a szivecskék emojik meg stb, nem mutatok képeket mik voltak de bárkinek muattam azt mondta hogy ezt ő se gondolta komolyan hogy az eljétől egyértelmű volt hogy csak barátság.
Szóval nekem 2 dolog jutott eszembe, egy jó voltam szemetes ládának meg egó növelésnek, jó volt hogy bókolok meg törődök vele, kettő hogy valaki került a képbe valahol aki hírtelen jobban elkezdte érdekelni aztán úgy gondolta hogy egyenlőre elrak barátnak aztán jó leszek én B opciónak ha nem jönne össze, de kiakar barátkozni az exel, meg hogy lett volna egyérzelmű ha egyszer nem mondta vagy éreztette hogy barát lennék én F/22 ő N/21.
Ez mi lehetett?
Szinte szóról szóra ugyanez volt velem is. Azt vettem észre, hogy kb másfél évet tapsoltam el az életemből egy olyan nőre, aki csak rángatott, mint egy bohócot (persze mert hagytam). Mikor én is nyeregben éreztem magam, gondoltam elhivom moziba (korábban ő hívott kajálni, stb), válasz: túlgondolom ezt az egészet. Lol, mintha teljesen más filmet néztünk volna végig. Na ott elküldtem az anyjába magamban, a legjobb döntés volt, csak elég későn.
1-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!