Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok meg mindig szerelmes?
21L
Lassan egy eve hogy szakitottunk, nekem azota se volt senkim, parszor ismerkedtem, voltak egy ejszakasok, voltak akik tobbet szerettek volna de en egyikojukkel sem.
Meg mindig azokra a programokra vagyom, arra az erzesre amikor vele voltam, sokszor erzem hogy csak vele tudnek boldog lenni, de nyilvan mas is boldogga fog tudni tenni. De meg mindig hianyzik, hiaba tudom hogy nem volt jo a kapcsolatunk es jobb igy. Sokszor ujra probaltuk, nem mukodott, veglegesen vege. Ezen nincs is mit targyalni vagy probalkozni. Csak nem ertem miert hianyzik meg mindig, miert csak vele tudnek oszinten boldog lenni, vagy azokat a dolgokat csinalni amiket szeretek. Nem tudom miert hianyzik ennyire minden ami vele volt.
Ilyen dolog a szerelem. Akik nem voltak ebben nem fogják érteni. Ez ritka szép érzés az életben. Szerintem ez olyan, mint egy drogosnak, aki megélt ott valami földöntúli jót, mégis csinálni tovább a normál életet.
Szerintem az segíthet, ha valahogy hálával gondolsz erre, hogy egyáltalán megtörtént egy ilyen az életedben. Szóval nem abból az irányból nézed, hogy miért nem ez van tovább, hanem abból, hogy csoda hogy egyáltalán megtörtént ilyen és huh. Kicsit mint karácsony sincs minden nap, de attól még a többi is élet.
Mert nincs senkid.
Az előzőt mindig csak egy uj irja felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!