Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl rajta, ha még mindig nagyon szerelmes vagyok?
A saját bizonytalansága miatt kerültél ebbe a helyzetbe, és még annyira sem intelligens, annyira sem tisztel, hogy megbeszélje veled a problámát.
Hazugságokat terjeszt, hogy bizonyítsa azt, amit gondol rólad, hiába nincs alapja.
Szerintem jobb volna, ha elengednéd. Nagy hal voltál neki, ha ennyire se tisztel, Te pedig intelligens módjára még ezek után is megpróbálnád vele megbeszélni, de nem akarja, akkor ez nem a Te hibád. Egyszerűen úgy látom abból amit leírtál, hogy sokkal többet érsz, mint amennyire ő tartott téged.
Undorító az, hogy hazugságokkal lejárat, pedig elvileg szeretett/szeret. Ha egy ember így reagál egy "problémára", akkor máskor is ezt tette volna, legközelebb is így fog tenni.
Ha nem most, akkor később bukott volna ki az önbizalomhiánya.
Egyszerűen nem érzi magát elégnek, különben nem viselkedne így.
Hozd a tudomására, hogy számodra ő a nagybetűs férfi, de kezdjen valamit az önértékelésével mert így sem veled, sem mással nem fog tudni kielégítő kapcsolatot építeni.
Tipikus önbizalomhiányos és frusztrált pasi, már bocsi. Nincsen túl az exei miatti sérelmein, gondolom, meg is csalta valamelyikük. Szerintem az ilyen emberekkel nem sokat lehet kezdeni, akikbe ennyire beleégtek bizonyos előítéletek, élmények. Hallottam már olyan sztorit is pl, hogy a lány rákérdezett, hogy milyen magas a srác (170pár volt), de semmi rosszat nem reagált rá, erre a srác törölte, mert hogy hogy lehet ilyen bunkót kérdezni...
Mellesleg te sokkal érettebbnek is tűnsz, ő csak eltűnni tud.
4#! Az, hogy valaki nárcisztikus-e vagy sem, ennyiből nem lehet megítélni. Jó volna ha nem dobáloznánk konkrét diagnózissal úgy, hogy csak egy apró kiragadott történetet láthattunk.
1.-es válaszoló vagyok ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!