Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy mérgező kapcsolatból, ha nagyon szerelmes vagyok? Tudom mi a helyes, de egyszerűen nem tudom meglépni.
Többször visszafogadtam már a fiút, mert szeretem, megsajnálom, "csak még egy esély" jelleggel, de sosincs változás a kapcsolatunkban, minden gond kezdődik elölről.
Most is ugyanez a helyzet, de egyszerűen nem tudom neki azt mondani, hogy NEM, VÉGE VAN! Mi lenne a megoldás, hogy határozott tudjak lenni?
Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egyre rosszabb lesz, de ha meg jó pillanatában van, akkor a világ legaranyosabb barátja. A környezetem is mondja, hogy nem mehet így tovább, naiv vagyok ha még változást várok. Tsztában vagyok vele, de egyszerűen nem megy
25N
Maradj vele, nézesd hlyének magad, aztán talán 4-5 év múlva úgyis rádöbbensz, mekkora iióta voltál. Bár barátnőm már 15 éve él ilyen kapcsolatban.
Ha lenne önbecsülése, kb 14 évvel ezelőtt otthagyja azt a majmot, helyette csomószor hív bőgve, mert megalázták (milliomodszorra), stb. Eleinte még sajnáltam, most már lesajnálom és őszintén szólva nem érdekel az újabb problémaáradata.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, nem is egy. Rajtam ne múljon jeligével, sokáig kitartottam mellettük.
Aztán rájöttem. Az én hükyeségemre rámehet az életem, de máséra nem.
Azt a módszert csinálom ilyenkor, hogy felfedezem magamnak a kérdést, és elképzelem:
Két év múlva is együtt vagyunk, ugyanígy. Szeretném ezt?
A magadnak feltett kérdésre a válasz egyértelmű. Lehet hogy akkor is nehéz lesz, de -sképpen kell tenni. Az idő meg majd gyógyít.
Igenis sokat érsz, a te életedben Te vagy a főszereplő, és megérdemled hogy valaki a tenyerén hordozzon ha erre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!