Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem te csak húzod halogatod az időt, de el akarsz hagyni, csak még nem mondod.mindezt megtört tekintettel, szomoruan, röviden adja elő. Más is megsajnálná?
48-49 Ez nevetséges!
Azt írod a szomszéd hívta ki őket, tanúd van, hogy bántottak, akkor ez nagyon nem rágalmazás.
1 tokmindegy min veszekszunk.a bantalmazás soha semmilyen korulmenyek kozott nem indokolhato!
Gondolhatod hogy nem onvédelembol tette
Amugy a hulye kitalácioin veszekedett.
Orf oldalon is áll hogy külön kell kihallgatni a feleket. Nincs egyenranguság a felek kozt, nem hallgathatók ki egyutt. Vajon miert?? Erre te meg engem szamonkérsz?
Na mentem lehet szabadon a hátam mögött lehordani.
51 a szomszed fultanu. Mit hallott? Biztos a tv-t!
Ezt igy megbeszéltek a rendorrel.
Most arra nem is emlekszem melyik mondta ezt a rendőr e vagy a párom. De ha jol remlik maga a rendor kerdezte hogy vagy a tv ment?
52-53 A veszekedés nem egyenlő a bántalmazással! Ha a szomszéd ordibálás miatt hívott rendőrt, és te ezt visszaigazolod, akkor nincs min segítenie. Legfeljebb azt mondja, viccesen, hogy halkítsátok le a tv-t.
Komolyan mondom, hogy keríts egy szerettedet, és/vagy pszichológust, aki jobban rálát, mert amit írsz az alapján a gond egyértelműen veled van. Nyilván mellette nem tudom kizárni, hogy a pároddal baj van, de mivel egy állításod van és semmit, még csak panaszkodást sem írsz, pont annyira tudom komolyan venni mint a rendőrök. Pedig itt a fórum, minden retorzió nélkül kiírhatnád magadból, mégsem írsz semmit, még annyit sem, hogy kiabált veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!