Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik nálad egy szakítás? Kb mennyi idő alatt zajlik le?
Minek hivnam el cukraszdaba , jezusom :D
Szemelyesen talalkozok vele, es elmondom hogy nem mukodik, hagyjuk egymast beken,tartsa tiszteletben amit mondtam mert semmi esely az ujrakezdeshez.ennyi
Ez nagyban függ attól, hogy miért szakítok és hogy mennyi ideig tartott a kapcsolat.
A hosszú kapcsolatomban, ami 12 évig tartott, többször leültem vele beszélni, próbáltam vele megértetni, hogy miért megyek, de akkor sem értette, mint előtte évekig, mikor beszélni próbáltam vele a gondjainkról, így nem kínlódtam tovább, összecsomagoltam és eljöttem.
Szerintem egy szakítás hossza a másik embertől is függ, volt olyan szakításom, amikor elmondtam, hogy részemről befejeztem a kapcsolatot, mert rájöttem, hogy megcsal, ő meg azonnal felpattant és menekült.
Legutóbbi kettőt úgy csináltam.
Felhívtam elmondtam amit akartam. Nem kell a dráma, nem kell utána a sár dobálás, a hattyú halála, hagyjuk egymást keress magadnak másik pasit. Tilt mindenhol.
Már nem vagyok empatikus, sem megértő, nem kellenek a felesleges körök.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!