Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan zajlik nálad egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik nálad egy szakítás? Kb mennyi idő alatt zajlik le?

Figyelt kérdés
Pl.: elhívod egy étterembe/cukrászdába, és úgy kezdesz bele a mondandódba, vagy a semmiből közlöd hogy beszélnünk kell, esetleg valami teljesen más? Adsz egyáltalán magyarázatokat, és átbeszélitek a dolgokat vagy inkább gyorsan túlesel rajta és nem is magyarázkodsz? 2 perc alatt elintézed, vagy órákig húzódik?
2022. jún. 10. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek hivnam el cukraszdaba , jezusom :D

Szemelyesen talalkozok vele, es elmondom hogy nem mukodik, hagyjuk egymast beken,tartsa tiszteletben amit mondtam mert semmi esely az ujrakezdeshez.ennyi

2022. jún. 10. 18:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy tudom, hogy egyéni mindenkinél, inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, ti hogyan csináljátok.
2022. jún. 10. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ez az étterem/cukrászda ilyen filmes klisé, hátha csinálta így már valaki :D
2022. jún. 10. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ attól, hogy miért szakítok és hogy mennyi ideig tartott a kapcsolat.

A hosszú kapcsolatomban, ami 12 évig tartott, többször leültem vele beszélni, próbáltam vele megértetni, hogy miért megyek, de akkor sem értette, mint előtte évekig, mikor beszélni próbáltam vele a gondjainkról, így nem kínlódtam tovább, összecsomagoltam és eljöttem.

Szerintem egy szakítás hossza a másik embertől is függ, volt olyan szakításom, amikor elmondtam, hogy részemről befejeztem a kapcsolatot, mert rájöttem, hogy megcsal, ő meg azonnal felpattant és menekült.

2022. jún. 10. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy veszekedés közben mondtam ki, hogy befejeztem. Közöltem vele, hogy pakolja össze a ruháit és húzzon haza anyukájához.
2022. jún. 10. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Legutóbbi kettőt úgy csináltam.

Felhívtam elmondtam amit akartam. Nem kell a dráma, nem kell utána a sár dobálás, a hattyú halála, hagyjuk egymást keress magadnak másik pasit. Tilt mindenhol.

Már nem vagyok empatikus, sem megértő, nem kellenek a felesleges körök.

33/F

2022. jún. 10. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as Étteremben, cukrászdában nem szokás szakítani, ez egy feszült helyzet, csak kellemetlen helyzetbe hozod a másikat (is). Ilyesmire akkor lehet szükség, ha valaki tart attól, hogy bántalmazásig fajul a helyzet.
2022. jún. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!